toolwiz time freeze kurduğum tahtalarda ATAK çalışmıyor YRD!

Kodla Büyü

rizaferit

Site Gezgini
Peşinen yardım edecek olan arkadaşlar teşekkür ederim, sorunum şu;

gecen sene tahtalarıma musallat virüsü bulaştı, geçen yaz seminer döneminde tüm tahtalarıma imaj atarak yeniledim, bu seminer döneminde tahtalarıma tekrar kontrol ettim ve ATAK programı ve toolwiz time freeze programı kurdum, şimdi ise flashlar tahtayı açmıyor, araştırdım ATAK programını kaldırmak için pardusa geçiş yapılarak windows/system32 deki ilgili dosya silinmeliymiş, bende aynen yaptım bazı tahtalarda işlem başarılı oldu, bazı tahtalarda ise pardus açılmadı, bende acronis le imaj atar gibi acronis programını çalıştırdım, dosyalar bölümünden c ye girdim ordan windows/system32 girip ilgili dosyayı sildim, bu seferde tahta açıldı fakat vestel kullanıcısına geçince oturumu otomatik kapanıyor,

şimdi sıkıntım şu bu saydım işlemler için geçen yaz ve bu eylüldeki seminerler günlerimin hepsinde bununla uğraştım, kısayoldan ya ATAK programının kaldırmalıyım veya flashları çalıştırmasını başarmalıyım, bu için flashları yeniden ATAK kurdum, flasha ATAK kaldırma kurdum, pardus dosya sildim olmadı, bana yaptiğim bütün emeklerimi heba etmeden tekrar imaj atmadan bir kurtuluş yolu önermenizi bekliyorum, saygılarımla...

BBNET
Geri