botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 28 Eylül 2010 #1 Arkadaşlar toner dolumunu kendim yapmak istiyorum da, 1kg toner tozu acaba kaç dolum yapar. Her marka için ayrı ayrı toner tozu mu alınmalı acaba...
Arkadaşlar toner dolumunu kendim yapmak istiyorum da, 1kg toner tozu acaba kaç dolum yapar. Her marka için ayrı ayrı toner tozu mu alınmalı acaba...
fgulus Site Gezgini Mesajlar 80 28 Eylül 2010 #2 Hocam bence toner dolumunu kendin yapma. Çok pahalı bişey değil zaten. Sonra daha fazla masraf çıkmasın.
Hocam bence toner dolumunu kendin yapma. Çok pahalı bişey değil zaten. Sonra daha fazla masraf çıkmasın.
A Anonymous Misafir 28 Eylül 2010 #3 tonerin kansorejen madde içerdiği iddia ediliyor. eğer dolum yapmaya kararlıysanız mutlaka maske kullanın derim.
tonerin kansorejen madde içerdiği iddia ediliyor. eğer dolum yapmaya kararlıysanız mutlaka maske kullanın derim.
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 29 Eylül 2010 #4 share_' Alıntı: tonerin kansorejen madde içerdiği iddia ediliyor. eğer dolum yapmaya kararlıysanız mutlaka maske kullanın derim. Genişletmek için tıkla ... Uyarın için teşekkür ediyorum ama, kaç defa dolum yapabiliriz acaba...
share_' Alıntı: tonerin kansorejen madde içerdiği iddia ediliyor. eğer dolum yapmaya kararlıysanız mutlaka maske kullanın derim. Genişletmek için tıkla ... Uyarın için teşekkür ediyorum ama, kaç defa dolum yapabiliriz acaba...