TOMTOM navigazyon + -

Kodla Büyü
Tomtom navigasyon cihazı kullandım hocam daha önce gayet kullanışlı ama tek eksiği harita güncellemelerinin ücretli olması.
 
ne kadar ücreti var via 125 bir yerden 223 tl ye dek geldi de alınır mı başarı soft değilmiş yanlız.
 
hocam ben navitech aldım ömür boyu güncelleme ücretsiz ve başarı soft yüklü onu tavsiye edebilirim size. Tomtomda güncelleme 9.90 dolar dı diye hatırlıyorum güncelleme arayüzünden.
 
alınmaz mı?
hmp.gif
 
Tomtom alınır hocam,eğer yalnızca navigasyon istiyorsanız kesinlikle Tom Tom ve Garmin gibi dünya markalarına bakınız.Tom Tom yılda 4 harita güncellemeyi garanti ediyor.2 Yıl ücretsiz.Sonra ücretli ama değişik usuller var duymuşsunuzdur.Bundan önce çok beğenilen Telefunken cihazım vardı yok yok ; ama ben beğenmedim.Ekran kalitesi,ses,Bluethooth,media player vb.Satıp daha ucuza bunu aldım.(Tom Tom XL2)Ben Tom tom cihazı beğendim.Basit ve kullanışlı.Haritalarda artık gayet iyi.Sitesine bir arayüz programı ile bağlanıyorsun ve gayet basit her türlü eklentiyi indirebiliyorsun.Radar vb. ücretli ama forumlarda buluyorsun.Benim favorim sadece navigasyon için Tom Tom.En ucuzu da gayet güzel sen ekran boyuna karar ver.
 
Geri
Üst