Merhaba arkadaşlar, Tod Türkiye hesabımdan lig paketi satın almak için ortak arkadaş arıyorum. Fenerbahçeliyim, aylık 339 liraya bir senelik tüm süper lig ve Avrupa maçları dahil abone olabiliyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 82824
Hocam bende fbliyim ortak olabilirimMerhaba arkadaşlar, Tod Türkiye hesabımdan lig paketi satın almak için ortak arkadaş arıyorum. Fenerbahçeliyim, aylık 339 liraya bir senelik tüm süper lig ve Avrupa maçları dahil abone olabiliyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 82824
Arkadaş fb li hocam siz de fb li olursanız nasıl izleyeceksiniz aynı anda.Hocam bende fbliyim ortak olabilirim
Hocam aynı anda tek cihazdan maç izlenebiliyor farklı takım taraftarı ile ortak alabiliriz.Hocam bende fbliyim ortak olabilirim
derbileri ne yapcanızHocam aynı anda tek cihazdan maç izlenebiliyor farklı takım taraftarı ile ortak alabiliriz.
Ev sahibi takım izlerderbileri ne yapcanız

Hocam TOD mu Bein Connect mi.İyi fiyata almışsınız telefon üzerinden arayarak mı aldınız hocam.İnternet sitelerinde bu fiyatlar yok.Tüm maçlar 289 12 taksit e aldım bı kaç gün once. Maçlar güzel olacak gibi bu sene
tod hocam her sene üye oldugumdan mı dedim ama değil internette reklamları denk geldi de yine alayım dedim de aldım...Hocam TOD mu Bein Connect mi.İyi fiyata almışsınız telefon üzerinden arayarak mı aldınız hocam.İnternet sitelerinde bu fiyatlar yok.