M mabel Aktif Üye Mesajlar 110 22 Mayıs 2010 #1 Arkadaşlar okulumuz öğrencilerinin sergileyeceği tiyatro için afiş hazırlayacağım.;Photoshop dışında bildiğiniz kullanışlı bir program varsa paylaşabilirmisiniz lütfen..
Arkadaşlar okulumuz öğrencilerinin sergileyeceği tiyatro için afiş hazırlayacağım.;Photoshop dışında bildiğiniz kullanışlı bir program varsa paylaşabilirmisiniz lütfen..
BaRBaRYaN Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,690 23 Mayıs 2010 #3 LAYER destekli tüm resim işleme programlarını ile kolayca yapabilirsiniz. photoshop coreldraw fireworks vb..
LAYER destekli tüm resim işleme programlarını ile kolayca yapabilirsiniz. photoshop coreldraw fireworks vb..
Samet SARICA Site Gezgini Mesajlar 54 25 Mayıs 2010 #4 bende okul sonu sergi için afiş yapıyorum da fireworksu kullanıyorum baya kullanışlı bi grafik programı :++:
bende okul sonu sergi için afiş yapıyorum da fireworksu kullanıyorum baya kullanışlı bi grafik programı :++:
esenordelarthe Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 952 25 Mayıs 2010 #5 bizim yaptıklarımız http://bnk.k12.tr/kulup/tiyatro.html