..easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
haso07' Alıntı:fesin ile ne alıp veremediğiniz var ki sizin. Atalarımızın kıyafetleri neden bu kadar sıkıyo canınızı anlamadım hala. Yoksa Atalarınızdan mı Utanıyosunuz?
easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
easytr' Alıntı:haso07' Alıntı:fesin ile ne alıp veremediğiniz var ki sizin. Atalarımızın kıyafetleri neden bu kadar sıkıyo canınızı anlamadım hala. Yoksa Atalarınızdan mı Utanıyosunuz?
fes ile, başörtüsü ile, dindar insanlarla sorunu var onların. az fırsat bulsalar neler neler yapacaklar ama takatları kalmadı. Allah ıslah etsin,fırsat vermesin diyorum sadece.Bu onlara yeter
dedimki; şeyhi amerikada yaşayan yeşil kart almak için CIA yöneticilerinden referans alan tarıkatın mensubumusun? Allah ile kul arasına giren amerikancı tarikat sempatizanlarını Allah Islah etsin.easytr' Alıntı:sezginozturk' Alıntı:easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
Allah seni ıslah etsin arkadaşım.
Ergenekona katıksız inandığına göre şeyhi amerikada yaşayan yeşil kart almak için CIA yöneticilerinden referans alan tarıkatın mensubumusun? Allah ile kul arasına giren amerikancı tarikat sempatizanlarını Allah Islah etsin.
anaaa, erol mütercimler, anaaaa ecevit. bunlar hep cia ajanı. bak 16 sene önce ergenekon demişler.bunlar hep şeritaçı, cemaatçi senin tabirinle
"can dündarın 97 yılında daha kimse ergenekon adını duymamışken ecevit ile yaptığı röportaj. ecevit ve erol mütercimleri dinleyin. özellikle 4:40 ve 07:20 ile başlayan kısımlar.
http://www.youtube.com/watch?v=SV3wd6IYKis
Kurnazlık ve takkiye benim işim değil. sen yazmadın mı "fes ile" diye.easytr' Alıntı:sezginozturk' Alıntı:easytr' Alıntı:haso07' Alıntı:fesin ile ne alıp veremediğiniz var ki sizin. Atalarımızın kıyafetleri neden bu kadar sıkıyo canınızı anlamadım hala. Yoksa Atalarınızdan mı Utanıyosunuz?
fes ile, başörtüsü ile, dindar insanlarla sorunu var onların. az fırsat bulsalar neler neler yapacaklar ama takatları kalmadı. Allah ıslah etsin,fırsat vermesin diyorum sadece.Bu onlara yeter
Fes ne zaman dindar bir motif oldu arkadaşım. Git İslam tarihini ve Osmanlı tarihini oku.
sırf Osmanlıcılık yapmak için fes savunulur mu ya.
Bitti arkadaşım Osmanlıcılık akımı 100 yıl önce. Başarılı olsaydı o zaman olurdu. Şimdi bizim akıllılar başkalarının hicazetlerini yapmak için bürünüyor bu akıma. Uyan hala 100 yıl geridesin.
Neden senin fesci başbakanın Suriyeye saldıran israile bir şey diyemiyor?
sen fese takılma.orda uzun etek var, fes ile başörtüsü hedef alınmış. çok zeki kurnaz olmaya çalışma, yemez burda
..easytr' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:..easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
1500 den fazla mesajı olan birini sanki tüm mesajlarını okumuş gibi ONUN TEMSİLCİLERİ diyerek İFTİRA ATMAK dinimizce ne kadar doğru merak ediyorum? Bir konu hakkında fikirlerinizi belirtebilirsiniz de İFTİRA bari atmayın hocam tanımadığınız kişilere. Allah başta İFTİRA ATANLARI ıslah etsin...
ilgili şahsın nerdeyse tüm mesajlarını okudum evet. forumda son açtığı konulara bakarsam, 1500 mesajın içindeki siyasi mesajları hatırlarsam bunun iftira değil bir gerçek olduğunu size söyleyebilirim. 1500 mesajı bana okumadınız dereken asıl sizin okumadığınız ortaya çıkmıştır sayın barbaryan
easytr' Alıntı:sezginozturk' Alıntı:dedimki; şeyhi amerikada yaşayan yeşil kart almak için CIA yöneticilerinden referans alan tarıkatın mensubumusun? Allah ile kul arasına giren amerikancı tarikat sempatizanlarını Allah Islah etsin.easytr' Alıntı:sezginozturk' Alıntı:easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
Allah seni ıslah etsin arkadaşım.
Ergenekona katıksız inandığına göre şeyhi amerikada yaşayan yeşil kart almak için CIA yöneticilerinden referans alan tarıkatın mensubumusun? Allah ile kul arasına giren amerikancı tarikat sempatizanlarını Allah Islah etsin.
anaaa, erol mütercimler, anaaaa ecevit. bunlar hep cia ajanı. bak 16 sene önce ergenekon demişler.bunlar hep şeritaçı, cemaatçi senin tabirinle
"can dündarın 97 yılında daha kimse ergenekon adını duymamışken ecevit ile yaptığı röportaj. ecevit ve erol mütercimleri dinleyin. özellikle 4:40 ve 07:20 ile başlayan kısımlar.
http://www.youtube.com/watch?v=SV3wd6IYKis
önce buna cevap ver. Eğer evet ise cevabın zaten modern tarikat üyesine bir şey anlatamam. Hayır ise tarikat üyesi değilsen aman dikkat et; araştır, çok taraflı oku, bakış açını değiştir yani hakim medya ya kapılma. O zaman anlayacaksın ne demek istediğimi.
cevabımı verdim ama anlamamışsın. cvp:hayır. senin bakış açına göre bu ülkede çoğu kişi cemaatçi. ergenekonu destekleyenler amerikan yanlısı. oyyyyy anammm oyyyyy.
easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
fesi ilk yazan benmiyim bak bakalım. ben ilk yazan arkadaşa cevap vermişim,asıl mesele başörtüsü demişim. neyse. ben kaçar. gerçeği görmek isteyenlere yazılı ve görsel kaynak sundum. anlaması kıtlara sözümü akşam yazarım
...easytr' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:..easytr' Alıntı:BaRBaRYaN' Alıntı:..easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
1500 den fazla mesajı olan birini sanki tüm mesajlarını okumuş gibi ONUN TEMSİLCİLERİ diyerek İFTİRA ATMAK dinimizce ne kadar doğru merak ediyorum? Bir konu hakkında fikirlerinizi belirtebilirsiniz de İFTİRA bari atmayın hocam tanımadığınız kişilere. Allah başta İFTİRA ATANLARI ıslah etsin...
ilgili şahsın nerdeyse tüm mesajlarını okudum evet. forumda son açtığı konulara bakarsam, 1500 mesajın içindeki siyasi mesajları hatırlarsam bunun iftira değil bir gerçek olduğunu size söyleyebilirim. 1500 mesajı bana okumadınız dereken asıl sizin okumadığınız ortaya çıkmıştır sayın barbaryan
İNSAN GÖRMEK İSTEDİĞİNİ GÖRÜR diye boşuna dememişler. benim baktığım mesajlarda ise, bilgisayardan otomobile, altın piyasasından spora, donanım sorunundan programlamaya kadar her konuda mesaj vardı...
"1500 mesajın içindeki siyasi mesajları hatırlarsam"
okuduğunu anlama, anladığını yorumlama... otombildenden bahsederken bu otomobil ergenekona karşı kişiler tarafından tasarlandı demesini mi bekledğimi düşündünüz sayın barbaryan. lütfen. düşünelim. yeni uyandıysak ilerleyen saatlerde yazalım.![]()
:+1:easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
Ergenekon biz Türkler için önemli bir yere sahip destanın ismidir. Atatürkçü, milliyetçi komutanları, gazetecileri, profesörleri susturmak ve sindirmek için tertiplenmiş bir oyundan başka bir şey olmayan komediye bilerek ve kasıtlı olarak Ergenekon ismi verilmiştir. Bu sayede sokakta kime sorsanız Ergenekon isminden artık bir destan değil, terör örgütü anlaşılıyor. Böylece gerçek İslam yerine arap milliyetçiliğine soyunan ümmetçi zihniyetler Türklük kavramını silmek ve yok etmek hedeflerine yaklaştıklarını zannediyorlar. Bunu aklı ve mantığı olan herkes yeni anayasanın kimlerle işbirliği içinde hazırlanılmaya çalışıldığını, mevcut anayasadaki Türklük ve Türklükle ilgili kavramların yeni yapılmaya çalışılan anayasada nasıl çıkartılmaya uğraşıldığını görür ve anlar. Ergenekonu aklayıcı konu açmış demişsin ya bunu konuyu açan arkadaş demiyor. Sözde terör örgütü olan Ergenekon komedisinin kilit ismi denilen şahıs Tuncay Güney'de itiraf etmiştir zaten. Bakın ne diyor Tuncay Güney; "Ergenekon terör örgütü değildir. Komutandan, doçentten terörist olmaz. İşkence görmesem o açıklamaları yapmazdım. Zekariya Öz’den sonra Ergenekon dosyası kapandı. "easytr' Alıntı:sözcü gazetesinin kime hizmet ettiği, amacının ne olduğu belli. yüce dinimizle onun emirleriyle uğraşan zihniyet ve onun forumdaki temsilcileri... başka bir yerde de ergenokonu aklayıcı bir konu açmış. Allah sizi ve sizin gibileri ıslah etsin.
Bu cümle, “Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olmak.” denilen söze cuk oturmuş. Yazında atalarımızdan mı utanıyorsunuz kıyafetleri neden bu kadar canınızı sıkıyor demişsin ya, eğer ki senin ataların Afrika’dan, Hindistan’dan, Pakistan’dan ve arap ülkelerinden birinden geliyorsa doğru söylemişsin fes atalarının kıyafeti olabilir. Ancak atalarımız derken Türklerden bahsediyorsan fes Türklere özgü bir kıyafet değildir. Sadece 2. Mahmut döneminde 1840’lı yıllarda bir fermanla kullanılmaya başlanan (başta büyük tepkiler çeken, tıpkı şapka devriminde olduğu gibi) ve 25 Kasım 1925 de Şapka ve Kıyafet devrimiyle kaldırılan bir kıyafettir. Yani fes, Türklerde topu topu 85 yıl kullanılmış bir kıyafettir. Bu anlamda yüzlerce yıllık tarihi olan Türklerde sadece 85 yıl kullanılan bir kıyafete atalarımızın kıyafeti demek yanlış olur kanısındayım, tıpkı 1925’de yapılan devrimle günümüzde insanlarımızın kullandığı kıyafetlerde olduğu gibi. Katılırsın ya da katılmazsın o senin düşüncen saygı duyarım.haso07' Alıntı:fesin ile ne alıp veremediğiniz var ki sizin. Atalarımızın kıyafetleri neden bu kadar sıkıyo canınızı anlamadım hala. Yoksa Atalarınızdan mı Utanıyosunuz?