yadigartbaykal' Alıntı:forumdaşlarımız alıştırma yapacak diye son konular arasında böyle bir konunun olmasını uygun bulmuyorum. Ana Sayfada görüntülenmesin bence.
the_korsan' Alıntı:yadigartbaykal' Alıntı:forumdaşlarımız alıştırma yapacak diye son konular arasında böyle bir konunun olmasını uygun bulmuyorum. Ana Sayfada görüntülenmesin bence.
After 1-2 days, this section will not appear the last topics. Same as womens clup...
tayinci42' Alıntı:ay vanttu çayniis kılap..
bikauz ay em e gıcık
end
diz iz e kıllık
:mrgreen:
the_korsan' Alıntı:yadigartbaykal' Alıntı:forumdaşlarımız alıştırma yapacak diye son konular arasında böyle bir konunun olmasını uygun bulmuyorum. Ana Sayfada görüntülenmesin bence.
After 1-2 days, this section will not appear the last topics. Same as womens clup...
kadir58' Alıntı:run each teen me? A wet each team. I run each make is tea your sun each. Higher them in each team. Catch bar duck each teen? On bar duck each team. Why high one why!
:mrgreen:
manhem' Alıntı:the_korsan' Alıntı:yadigartbaykal' Alıntı:forumdaşlarımız alıştırma yapacak diye son konular arasında böyle bir konunun olmasını uygun bulmuyorum. Ana Sayfada görüntülenmesin bence.
womens![]()
the_korsan' Alıntı:@manhem what happened ? Is it wrong word? I mean "bayanlar kulübü" :?