klebsiella Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,201 16 Haziran 2014 #1 Yeni bilimkurgu dizisi arayanlara gelsin. Ergen dizisi gibi görünse bile bu dizi beni çok sardı izleyen var mı acaba İlk sezon bitti, ikincisini bekliyoruz Ekli dosyalar the100.jpg 95.8 KB · Görüntüleme: 748
Yeni bilimkurgu dizisi arayanlara gelsin. Ergen dizisi gibi görünse bile bu dizi beni çok sardı izleyen var mı acaba İlk sezon bitti, ikincisini bekliyoruz
the_korsan Site Admin Yönetici Mesajlar 3,036 16 Haziran 2014 #2 bir vikings değil, bir the originals değil ama idare eder, ilk sezonu izledim bitti.. 2.sezon daha güzel geçecek bir görünüyor.
bir vikings değil, bir the originals değil ama idare eder, ilk sezonu izledim bitti.. 2.sezon daha güzel geçecek bir görünüyor.
I ihsaniye Aktif Üye Mesajlar 146 16 Haziran 2014 #3 son yıllarda bu bitiş tükeniş hikayeleri terra nova, Snowpiercer vb dizi filmler çok olsa da bende beğenerek izledim
son yıllarda bu bitiş tükeniş hikayeleri terra nova, Snowpiercer vb dizi filmler çok olsa da bende beğenerek izledim
atungad Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,030 16 Haziran 2014 #4 güzel bir dizi. Geliştirilmesi lazım ama.