tezsiz yüksek lisans

Kodla Büyü

kemalaltay

Aktif Üye
6 şubat 2013 den itibaren tezsiz yüksek lisans mezunları doktoraya başvuramıyormuş. 4500 tl verip hala tezsiz yapmak akıllıca bir davranış olur mu? sizce

ne amaçla yaptığına bakar bence. doktora düşüncesi yoksa olabilir. kendini geliştirmek ama yüksek yapıp bırakmak isteyen olabilir. bilemiyorum bana göre mantıksızdı hep zaten. ama kişiye göre de değişir.

kemalaltay' Alıntı:
6 şubat 2013 den itibaren tezsiz yüksek lisans mezunları doktoraya başvuramıyormuş. 4500 tl verip hala tezsiz yapmak akıllıca bir davranış olur mu? sizce
hocam bu bilgiyi nerden edinmidiniz?

evt hocam unv de hocanın biri acıkladı son değişikliğe göre tezsiz yüksek lisans mezunları( tabi yeni başlayanlar için) artık doktora yapamayacak.

idarecilik düşünenler için tezsiz yüksek lisans çok avantajlı. 16 yıllık idarecilerin önüne geçiyorsunuz. ama onun dışında bir amaçla yapılması mantıklı gelmiyor. derslerin de çok verimli geçeceğini düşünmüyorum çünkü.

yüksek lisansın tezsiz olması saçma ama mademki tezsiz yüksek lisans açmışlar neden doktoraya almıyorlar ben onu da anlamış değilim.

BBNET
Geri