- Mesajlar
- 463
arkadaşlar tercihleri kaydederken bu beyana dayalı durumu mutlaka işaretlemek durumunda kalıyor muyuz.bu durumlardan hiç biri ilde farklı okullarda da olsa 3 yılı doldurdumu ifade etmiyor.hangisini seçeceğiz.
Hiçbiriniadrenaline' Alıntı:Gerçekten buradaki durumlar o kadar saçma ki. Mutlaka birini seçmek zorunda mıyız?. Mesela ben ildeki çalışmam gereken süreyi fazlasıyla tamamladım ve tüm bu süre aynı okulda geçti. Yani normal hakkım olan il dışına tayinimi isteyeceğim. Bu durumda hangi seçeneği seçmeliyim?
mkankan' Alıntı:benim görev sürem 2 yıl 4 ay olmuş bana da il dışındaki zorunlu hizmet olan okullar görünüyor. 3 yıl dolmadan neden görünüyor acaba :!:
cyln' Alıntı:DURUMUNUZU SEÇİN bölümünü naptınız?
benim durumum;
** bulunduğum yerde sözleşmeli iken SINAVSIZ kadroya geçtim.
** sürekli norm fazlası olmam sebebiyle 2 kez yerdeğiştirdim. ikisi de norm fazlalarına tanınan yerdeğiştirme hakkıyla yapıldı.
** ildeki görev süresini hayli tamamladım ve zorunlu çalışma yükümlü değilim...