tolgahan0724
Site Gezgini
Ben de imzaladım. Hayırlısı olsun.
schumix' Alıntı:paladin13' Alıntı:schumix' Alıntı:İmzaladık hocam..
paladin13' Alıntı:Teog sınavında soru sorulan derslerin tüm öğretmenleri müdür baskısı altında perişan olurken, bir sürü evraklar içinde boğulurken ! Okulda tamir onarım işleri yetmezmiş gibi birde teog'lamı uğraşalım. Siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz yada okullarınız nasıl rahat anlayabilmiş değilim.
Buna karşı aman teogda soru olmasın diye bir yer varsa ben oraya imza atayım mümkünse.
Fena mı işte hocam, bu sayede kimse size ayak işlerini yaptıramaz. Matematik ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni gibi değerli oluruz.
Hocam müdür okul için şunu bunu hazırla akıllı tahtayı tamir et deyince yok hocam ben çocukları teog'a hazırlıyorum mu dicez . Herkes evine giderken biz okulda akşamları tamir mi yapalım. Bence bu istekleri okulunda tamir onarım derdi olmayan kişiler istiyor. Çok gereksiz ve anlamsız bir istek
BT dersinin TEOG sınavında çıkacağını düşünürsek;
BT Rehberi olmadığınız sürece Akıllı Tahta tamir etmek, sunu yapmak, her türlü tamiri yapmak gibi bir mecburiyetiniz yoktur. Ayrıca işin içine teog girince zaten idarenin tutumu da ısrarcı olmaktan ricacı olmaya dönecektir. Dersinizi bölen olmaz, çağıran olmaz ve sizden akademik başarı beklenir.
BT dersinin TEOG sınavında çıkmayacağını düşünürsek;
Derslerin kaldırılması an meselesidir, norm fazlası an meselesidir, tamir etmek, web sitesi güncellemek, sunu hazırlamak zorundasınızdır. Yani aynen bugün nasılsanız bu durum ağırlaşarak devam edecek üstüne bir de okul okul gezmek durumunda kalacaksınızdır.
İkili diyaloğa girmek istemiyorum ama TEOG sınavı belki BT derslerinin yerini daha da sağlamlaştırabilir aksi halde tamirci olarak devam etmek durumunda kalabiliriz. Yani hiçbir şekilde şu ankinden daha kötü durumda olacağımızı düşünmüyorum.
Hocam BTR değilsen koşturma, bizim asli görevimiz öğretmenlik. Şimdiki günlerimizi niye arayalım, ders seçmeliyken okulda tüm işleri yapsakta itibarımız yoktu.Ders zorunlu olunca itibarımız iade edildi, TEOĞ da çıkarsa ülkemiz, geleceğimiz, çocuklarımız adına olumlu bir adım atılmış olur ve eğitimin içeriğinde belli bir standartı yakalabiliriz, hem bu durumda BT sınıfları da yenilenmek zorunda kalır.Bahadır1980' Alıntı:Arkadaslar bilisim dersi teogda cikmasin. Şimdiki gunlerimizi bile arariz. Zaten okulun tüm işlerine kosturuyoruz bir de teogla ugrasiriz. Ayrıca son 4+4+4ten sonra bircok okulda lab yok. Bu durum olumsuzluk yaratir! Bence teoga alinmasin...
Ne kadar da net ifade etmişsiniz. :alkis:schumix' Alıntı:paladin13' Alıntı:schumix' Alıntı:İmzaladık hocam..
paladin13' Alıntı:Teog sınavında soru sorulan derslerin tüm öğretmenleri müdür baskısı altında perişan olurken, bir sürü evraklar içinde boğulurken ! Okulda tamir onarım işleri yetmezmiş gibi birde teog'lamı uğraşalım. Siz nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz yada okullarınız nasıl rahat anlayabilmiş değilim.
Buna karşı aman teogda soru olmasın diye bir yer varsa ben oraya imza atayım mümkünse.
Fena mı işte hocam, bu sayede kimse size ayak işlerini yaptıramaz. Matematik ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni gibi değerli oluruz.
Hocam müdür okul için şunu bunu hazırla akıllı tahtayı tamir et deyince yok hocam ben çocukları teog'a hazırlıyorum mu dicez . Herkes evine giderken biz okulda akşamları tamir mi yapalım. Bence bu istekleri okulunda tamir onarım derdi olmayan kişiler istiyor. Çok gereksiz ve anlamsız bir istek
BT dersinin TEOG sınavında çıkacağını düşünürsek;
BT Rehberi olmadığınız sürece Akıllı Tahta tamir etmek, sunu yapmak, her türlü tamiri yapmak gibi bir mecburiyetiniz yoktur. Ayrıca işin içine teog girince zaten idarenin tutumu da ısrarcı olmaktan ricacı olmaya dönecektir. Dersinizi bölen olmaz, çağıran olmaz ve sizden akademik başarı beklenir.
BT dersinin TEOG sınavında çıkmayacağını düşünürsek;
Derslerin kaldırılması an meselesidir, norm fazlası an meselesidir, tamir etmek, web sitesi güncellemek, sunu hazırlamak zorundasınızdır. Yani aynen bugün nasılsanız bu durum ağırlaşarak devam edecek üstüne bir de okul okul gezmek durumunda kalacaksınızdır.
İkili diyaloğa girmek istemiyorum ama TEOG sınavı belki BT derslerinin yerini daha da sağlamlaştırabilir aksi halde tamirci olarak devam etmek durumunda kalabiliriz. Yani hiçbir şekilde şu ankinden daha kötü durumda olacağımızı düşünmüyorum.
berk0102' Alıntı:teog mu ! bilişim mi ! neyin kafasını yaşıyorsunuz ? bilgisayar sınavı yaparken Allah bilir araya çantada koyuyorsunuzdur. Çok önemli bir ders yaa !!!
ben akıllı tahtalardan sonra bt sınıfına gerek olmadığını düşünüyorum, diğer öğretmenler gibi tahtada anlatır her ders 4-5 öğrenciye uygulamasını yaptırır çeker gideriz.anadolu_bote' Alıntı:Arkadaşlar 'BT Sınıflarının Yenilenmesi' kampanyası da başlatsak iyi olacak. Zira dersin devamı için BT sınıfları önemli.
arkadaşım sende beyin olmadığı için düşünemiyorsun, günümüzde bilişim matematik ve fen ile aynı değerde önem görmesi gereken çağın en önemli silahıdır ve biz senin kafanla devam edersek yakın gelecekte türkiye diye bir ülke kalmayabilir.berk0102' Alıntı:teog mu ! bilişim mi ! neyin kafasını yaşıyorsunuz ? bilgisayar sınavı yaparken Allah bilir araya çantada koyuyorsunuzdur. Çok önemli bir ders yaa !!!