teoga yardımcı olmak müdür yardımcısnın görevimi ??

Kodla Büyü

muamma25

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir okulda müdür yardımcısıyım. Malum bu aralar ortaokul öğrencilerimizi liselere yerleştiriyoruz. İstanbulda kalabalık bir okuldayım. Akşama kadar aile ve çocuklarla ilgilenip tercih yapmaktan canımız çıkıyor. Ona rağmen birde velilerden fırça yiyoruz.
Ben araştırdımda bulamadım bu bizim görevimiz mi?? yardımcı olmayacağımdan değil merak sadece

Değil tabii ki, teog tercih büroları oluşturuldu. İl yada ilçe milli eğitimin sitesinde yayınlanmıştır, sizin okulda yoksa bile yakınlarda başka bi okulda açılmıştır, oraya yönlendirin hocam.
Benim okula 3 tane pdr ci görevlendirildi, onlar ilgileniyorlar.

muamma25' Alıntı:
Bir okulda müdür yardımcısıyım. Malum bu aralar ortaokul öğrencilerimizi liselere yerleştiriyoruz. İstanbulda kalabalık bir okuldayım. Akşama kadar aile ve çocuklarla ilgilenip tercih yapmaktan canımız çıkıyor. Ona rağmen birde velilerden fırça yiyoruz.
Ben araştırdımda bulamadım bu bizim görevimiz mi?? yardımcı olmayacağımdan değil merak sadece
Sayın Hocam,

Müdür Yardımcısı olarak Ortaöğretim kurumlarına geçiş uygulaması Tercih ve yerleştirme E-kılavuzunu okumuşsunuzdur. Bu kılavuzun 1.6. maddesinde "Okul Müdürlüklerince Yapılacak İşlemler" kısmı var. Sizin yapacaklarınız orada belirtiliyor.

Onun dışındakileri teog tercih büroları yönlendirin.

İyi çalışmalar.

BBNET
Geri