Sitemiz üyelerinden ilsis yöneticisi olan arkadaşlar teog sonuçları açıklandı ve e okula işlendi şimdi biz bunları toplu olarak görüp çıktı almak istesek mümkün mü?
serhatbs' Alıntı:toplu görme şansı yok ben not girme-öğretmen not çizelgesi(tüm dersler) pdf olarak kaydettikten sonra pdfleri nitro pdf ile excele aktarıyorum(kayma falan olmuyor) daha sonra sütunları kopyalıyorum daha kolay bir yolunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
Çok ilettik ama kabul etmiyorlar Hocam.can61' Alıntı:Buna toplu liste acmalilar. Boyle olur mu yahu.
Habib hocam bunu da iletin lutfen.
altintepebilisim' Alıntı:serhatbs' Alıntı:toplu görme şansı yok ben not girme-öğretmen not çizelgesi(tüm dersler) pdf olarak kaydettikten sonra pdfleri nitro pdf ile excele aktarıyorum(kayma falan olmuyor) daha sonra sütunları kopyalıyorum daha kolay bir yolunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..
Hocam e-okuldan doğrudan excell dosyası olarak alabilirsiniz pdf olarak alıp excelle çevirmeye çalışmayın. İnternet explorer cristal reports ile excell formatında alabilirsin.