teog sınav ücreti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan taatoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

taatoo

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar görevlendirme yazılarında her oturum için 5 ekders verilecektir diyo buda bi günde 3 oturum varsa bi günde 15 ekders almamız gerekiyo ama sınav görevimin olduğu okulda toplam 5 ekders verecez dediler hanımımın görev yaptığı okulda 15 ekders vermişler anlamadım ben bu işi doğrusu ne bilgisi olan varmı

taatoo' Alıntı:
arkadaşlar görevlendirme yazılarında her oturum için 5 ekders verilecektir diyo buda bi günde 3 oturum varsa bi günde 15 ekders almamız gerekiyo ama sınav görevimin olduğu okulda toplam 5 ekders verecez dediler hanımımın görev yaptığı okulda 15 ekders vermişler anlamadım ben bu işi doğrusu ne bilgisi olan varmı
3 ders bir oturum sayılıyor ve günlük sadece 5 saat ücret veriliyor. Konu ile ilgili yazıyı bir kaç kez paylaşmıştım.

habibocak' Alıntı:
taatoo' Alıntı:
3 ders bir oturum sayılıyor ve günlük sadece 5 saat ücret veriliyor. Konu ile ilgili yazıyı bir kaç kez paylaşmıştım.
hocam ben bizzat ilin yazısını son yazısını gördüm her OTURUM İÇİN 5 ekders ödencek diyodu bugünde her sınavın üstünde 1.2.3.4.5.6.OTURUM YAZIYODU YANİ HER SINAV AYRI OTURUM DİYE KABUL EDİLMİŞ BU DÖNEMKİNDE ilk dönemde 1.OTURUM 1. SINAV FALAN DİYE GEÇİYODU BU DÖNEM DEĞİŞTİ HOCAM

puantajı gördüm 5 saat. ayrıca bakanlık 3 sınav 1 oturumdur diye görüş yazısı göndermişti illere.

bakanlık kılıfına uydurmuş hocam.. bize de polisi geçtim, o gün görevli olan hizmetliden bile daha az olan 45 tl yani 5 ek ders çıkmış.. :+1:
eşinizin aldığı para ise gönlümüzden geçen miktardan öte geçemez..

BBNET
Geri