TEOG görevi hakkında

Kodla Büyü

Determinant

Aktif Üye
Malum ortaokulda öğretmeniz liselerde BTR ve çarşamba, perşembe TEOG var. Sorum şu,

Sınavın olduğu günlerden birisinde görev çıkmadığında o gün BTR isek imza için kendi okulumuza mı gitmemiz gerekir yoksa her zaman ki gibi liseye gidip BTR olarak görevimizi mi yerine getirmemiz gerekir. :?

TEOG sınav göreviniz varsa sınava gidersiniz, yoksa ve o gün BTR göreviniz varsa liseye gidersiniz hocam.

survivor_0019' Alıntı:
BTR olduğumuz için ilçe bana TEOG görevi vermemiş.
Sayın Hocam,

Biterolara sınav görevi verilmez zaten. Kendi görevlendirmenizde görevleriniz yazılmış ve ek görev verilemez denilmektedir.

Buna göre verilmemesi gayet normal.

İyi çalışmalar.

Hocam bazi il ve ilceler o uygulamayi yaomakta kimileri yapmamakta.mesela biz hic verilmeyeni gormedik

Her il ve ilçe kendi kafasına göre uyguluyor yönetmeliği, MEB ise görüş isteyene, yönetmeliğe göre işlem yapın deyip işin içinden çıkıyor. :D

Teog çıktığından beri tüm görevlendirmeleri ben yapıyorum ve tüm sınavlarda btr olan arkadaşların görevlendirmelerini yapıyorum, bu sınavda da yaptım. Ancak uygulamalarda birlik sağlanırsa btr arkadaşlara kendi görevlendirmelerinde yazan "başka görev verilemez" ibaresine göre verilmemesi lazım.

Ancak btr arkadaşlara kendi görevleri dışında o kadar olumsuz görev veriliyor ki bende bunları düşünerek olumlu olması anlamında hep verdim.

BBNET
Geri