temmuz ek dersleri

Kodla Büyü

bahhele

Üye
seminer döneminde ek ders saati kaç saat hesaplanır arkadaşlar? 15 saatmi? 18 saatmi? 2 haftada 15 saat hesaplanmış benim.Neden öyle?

hocam formatorsen 18 saat olmalı ıdaren ıle konus temuz ayında duzeltsınler gereklı bılgı ıcın hazıran ayı ekders baslıgına bak

bunu sağır sultan bile duydu ama yine aynı başlık açılmış... görevlendirme süresince 18 saat yazılır. idarecine söyle düzeltsin...

fırça atmadan cevaplasanız bişey olur.ben görmedim 18 saat olduğunuki soruyorum.ayrıca forumuda arattırdım. saol :!:

boşver kardeş sıkma canını arkadaş bakana sinirli herhalde hıncını senden aldı :lol: formatör iseniz 18 saat değilseniz 15 saat ek ders alırsınız (15 saat olma sebebi ders dışı hazırlık- planlama alamadığınız için) kolay gelsin.

76 saat hesaplanmıştı, henüz yatmadı ama okuldaki listede 617 TL olarak hatırlıyorum.

bu ay 422 ek ders yatmış bana. formatörüm var mı eksik yatan. 1 gün raporum var o da son haftadan. Bi anormallik var dimi?

birisi bir açıklama yapabilir mi?
ben 5'e kadar beklemedim bundan dolayı mı alamadım?

onu bir idareye sorsan. Veya yatan parayı 8,1'e bölersen kaç saat ücret yattığını bulursun.

1 haziran 4 saat + okulun son haftası 18 + seminer ilk haftası 15 + seminerin ikinci haftası 15 + seminerin son haftası 0 = 52 saat.
52 saat = 422 TL

sanırım böyle

1 Haziran 4 saat
4-8 Haziran 18 saat
11-15 Haziran 18 saat
18-22 Haziran 18 saat
Son hafta rapor aldım
açıköğretim sınav 5 saat
+________________

63 saat ek ders aldım

arkadaşlar bizim ek derslerimiz idareci gibi hesaplanır hep 18 saat yani son hafta ücret bizden kesilmez.

1 Haziran 4 saat
4-8 Haziran 18 saat
11-15 Haziran 18 saat
18-22 Haziran 18 saat
22-29 haziren 18 saat

toplam 76 saat ekders alırsınız .baska bi ücretiniz yoksa.buda yaklasık 617 civarı bişi yapar

Enterprise' Alıntı:
Ben 602 aldım eksiksiz full gittim

hocam ya 1hazirandan 4 saat eklenmemiş yada vergi dilimine girmissinz .ki vergi dilimi olma ihtimali daha yüksek 76*8.2=623 aşagı yukarı almanız gerekn ücre 623

ben 76saat +5 saat de sınav görevinden 81*8.2=660 tl aldım

Bi 10TL de bugün yatmış 612 oldu müdür yardımcımız sağolsun taksit taksit yatırıyor çok harcamasın diye:)))

temmuzun son haftası bütün öğretmenler ek ders alamadı ama biz idareci gibi değerlendirildiğimiz için almanız gerekirdi.....

bana 422 yatmış.her zaman ek ders ödemesi olarak yatan para bu sefer maaş farkı olarak görünüyor bankada.neden böyle acaba arkadaşlar.fikri olan var mı.

lion26' Alıntı:
bana 422 yatmış.her zaman ek ders ödemesi olarak yatan para bu sefer maaş farkı olarak görünüyor bankada.neden böyle acaba arkadaşlar.fikri olan var mı.

Arkadaşım o yatan zaten Maaş zam farkıdır. Ekders değildir. Bu ay 15 haziran maaşından sonra Maaş zam farkı aldık 360 - 450 TL arası Birde Ek ders zam farkı aldık 75 - 150 TL arası en sonda Ek ders alacağız Formatörler için Haziran ayı 76 Saat 615 TL olması gerekir.

Akşam 5'e kadar okulda kalmadığım için mi ekdersim az yatmış diyen arkadaş, müdürün öyle birşey yapamaz. Ya formatör görevlendirmeni unuttup diğer öğretmenlerin ek dersi gibi seminer dönemi ücreti ödedi yada hesabındaki para ekders değil maaş zam farkı ödemesidir.

caglarakcay' Alıntı:
lion26' Alıntı:

Arkadaşım o yatan zaten Maaş zam farkıdır. Ekders değildir. Bu ay 15 haziran maaşından sonra Maaş zam farkı aldık 360 - 450 TL arası Birde Ek ders zam farkı aldık 75 - 150 TL arası en sonda Ek ders alacağız Formatörler için Haziran ayı 76 Saat 615 TL olması gerekir.

Akşam 5'e kadar okulda kalmadığım için mi ekdersim az yatmış diyen arkadaş, müdürün öyle birşey yapamaz. Ya formatör görevlendirmeni unuttup diğer öğretmenlerin ek dersi gibi seminer dönemi ücreti ödedi yada hesabındaki para ekders değil maaş zam farkı ödemesidir.
O kadar maaş farkı olmaz. Ben maaş farkını + ekders farkını aldım. Daha sonra ekders de yattı 422 lira olarak. Ama bir yanlışlık olduğu kesin.

BBNET
Geri