Temiz Toyota Corolla İsteyene Duyurulur

Kodla Büyü
araba güzelmiş,son fiyata ne istiyor arkadaş? biraz fazla gibi geldi. eğer iyi bir fiyat verirse anlaşabiliriz

Hocam araba çok güzel. Araba çok temiz olunca haliyle fiyat da biraz artıyor. Ancak yine de emsallerine göre çok yüksek değil fiyatı. Son 28.000 TL olur...

asam2263' Alıntı:
yılbaşını bekleyelim piyango çıkarsa alırız belki :D :D :D
araba gerçekten güzel ve temizmiş ( km doğru ise )

Hocam km kesinlikle doğru.
İnşallah büyük ikramiye size çıkar demiyorum. Haram para yemenizi istemem...

aynı aracın bendede terra sı var. Çok memnunum hiç masraf etmeden uzun yıllar binilebilecek bir araç toyota'yı bilen bilir zaten.hayırlı satışlar hocam.

YuLiaN' Alıntı:
aynı aracın bendede terra sı var. Çok memnunum hiç masraf etmeden uzun yıllar binilebilecek bir araç toyota'yı bilen bilir zaten.hayırlı satışlar hocam.

Teşekkür ederim hocam...

Pahalı diyenlere duyrulur.

2004 model 1.6 sol aldım tam bir sene önce 24.250 ye 37000 km de.
şu an 47000 km de çok rahat 26500 den satarım aracımı en fazla 1 hafta beklerim.

toyotanın bu kasası taşşş gibi arabadır. :+1: Sıfır sorun olarak bilinir. :alkis: Allah kaza bela vermesin bu arabada kolay beri arkana bakmassın.

Sahi hocam aracın satılma sebebi nedir? Kolay kolay satmaz toyotacılar, özellikle bu seri ve ilk seri sahipleri

1 ay önce 2006 sol dizel hb 70000km de satıldı 29000 e doktordandı. Ankarada...

bendede 2004 civic sedan es otomatik var 70000 km de brc lpgli beyaz renk full 27000 den aşağıya vermem. toyota,honda gibi markalar 2. elde para ediyor...

Gecen sene bizim müdür kendi toyotasını sattı,

aracı sıfır almıstı ve hatasızdı her yonden kmsi 22 bindeydi.

satmadan 1 ay once 1500 tlye tup taktırmıstı ve aracı 28.500 e sattı. bu arada arac 2007 modeldi.

kafkas' Alıntı:

şu an 47000 km de çok rahat 26500 den satarım aracımı en fazla 1 hafta beklerim.

toyotanın bu kasası taşşş gibi arabadır. :+1: Sıfır sorun olarak bilinir. :alkis: Allah kaza bela vermesin bu arabada kolay beri arkana bakmassın.

Sahi hocam aracın satılma sebebi nedir? Kolay kolay satmaz toyotacılar, özellikle bu seri ve ilk seri sahipleri

Hocam araç abime küçük geldi. Daha önce Transit connecti vardı. Connectten Hb Corollaya geçince araç dar geldi.
Yoksa araçta hiçbir kaza, boya ve değişen yoktur....

sehzade' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

Hocam araç abime küçük geldi. Daha önce Transit connecti vardı. Connectten Hb Corollaya geçince araç dar geldi.
Yoksa araçta hiçbir kaza, boya ve değişen yoktur....

Hayırlı olsun hocam o zaman. Çok temiz ve dosta gidecek araç bence.

İnşallah kıymet bilecek birine gider.

bunun ederi 23-24 bin hocam 28 bin ancak enayi olan alır.
2008 golf veya 2006-7 full jetta alınır bu fiyata.

Çok beğendiğim gerçekten kaliteli bir araç. Yalnız fiyat bana da yüksek geldi. 25.000 i geçmez diye düşünüyorum

hipopotam' Alıntı:
bunun ederi 23-24 bin hocam 28 bin ancak enayi olan alır.
2008 golf veya 2006-7 full jetta alınır bu fiyata.

Hocam üslubunuz hoş değil. Ben burda hiç kimseyi kandırmıyorum. Mal (araba) meydanda.
Ticaret bu. Herşeyi açık seçik belirttikten sonra hiç bir sorun yoktur benim için.
Sizin işinize gelirse düşünürsünüz. Yok değilse üslubunuzu lütfen bozmayın...

araç donanım -motor-kasa olarak 10 numara amma velakin ş.içi yakıtı 2 sene önce 50 kuruşu buluyordu;arkadaşım da aynısının terrası vardı;baktı baş edilmiyor elden çıkardı...ayda 400-500 benzine gider;her gün kullanacak birisi için tabi ki...ş.içi 35 kuruş hiç mümkün değil hocam...ortalama ş.dışı+ş.içi belki o rakam tutar...

kafkas' Alıntı:

bir malı gereğinden fazla abartmaya gerek yok. toyota dediğin bmw mercedes değil hocam, toyotacılar satmaz ne demek yav bu kadar abartmayın ...

http://www.euroncap.com/tests/toyota_co ... 2/134.aspx

çarpışma testi de var 4 yıldız almış demek ki taşşş gibi de değil araba...

seventyseven' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

bir malı gereğinden fazla abartmaya gerek yok. toyota dediğin bmw mercedes değil hocam, toyotacılar satmaz ne demek yav bu kadar abartmayın ...

abartmıyorum hocam demek istediğim bu aracı alan uzun süre kullanır, mesela bundan önceki kasaları, yuvarlak farlılar pek tutulmadı. sahibinden e girince oradaki sayılardan belli oluyor. kolay kolay satmaz demişim bak ayrıca, alan mezara kadar biner anladın sen galiba.

taşş gibi derken sorunsuzluk manasında söyledim.

arabalar hakkında çok danışıklığım olmuştur insanlara, hiç toyotasından şikayetçi insan görmedim. okurken biraz daha dikkat

BBNET
Geri