Temiz Satılık Peugeot 5008

Kodla Büyü
hocam süper araba gerçekten donanım olarak ta aile açısından düşünüldüğünde de . umarım satışınız hayırlı olsun alana da şimdiden hayırlı olsun.

ben ilksandan video paketli sıfırını 69.250 ye alabiliyorum ama nerde okadar para :+1:

sanki geçende yine bir ilan verilmişti o evin önünde. pejo 208 ya da308 di sanırım. pejo al sat işi yapıyorsun galiba

her_dem' Alıntı:
sanki geçende yine bir ilan verilmişti o evin önünde. pejo 208 ya da308 di sanırım. pejo al sat işi yapıyorsun galiba

Hocam o arkadaşın arabasıydı,bu benim kendi aracım.Umuyorum alana hayırlı olur.Al sat işleri yapmak bizlere göre değil çok şükür.Ev bizim ama satılık değil maalesef:)

omercan52' Alıntı:
her_dem' Alıntı:

Hocam o arkadaşın arabasıydı,bu benim kendi aracım.Umuyorum alana hayırlı olur.Al sat işleri yapmak bizlere göre değil çok şükür.Ev bizim ama satılık değil maalesef:)
Dikkarime 10 puan vereyim o zman. Gecmis ilanda wvi begenmistim aklimda ondna kalmis. Hayirli satislar

dorian' Alıntı:
Sıfırı 65,200 yine de hayırlı satışlar... :shock:

nerede hocam sıfırı 65,200 ? site adı vererek teyit ederseniz sevınırız.aracın bu paket haliile sıfır değerı kampanyalı olarak dahı 78.000 tl...lütfen arkadaşları yanıltmayalım.bu araç düz vites değil dikkat edersenız:)

bu da benden olsun

Ekli dosyalar

• bayandan-az-sicilmis-araba.jpg
    bayandan-az-sicilmis-araba.jpg
    26.9 KB · Görüntüleme: 1,209
omercan hocam sen 1000 liraya bile satışa koysan bu sitede hemen 999 lira olan, hemde ultra versiyonunu alanlar olur ama şimdilik ihtiyacı yoktur ondan almıyordur yorum yapası gelmiştir.

omercan52' Alıntı:
dorian' Alıntı:

nerede hocam sıfırı 65,200 ? site adı vererek teyit ederseniz sevınırız.aracın bu paket haliile sıfır değerı kampanyalı olarak dahı 78.000 tl...lütfen arkadaşları yanıltmayalım.bu araç düz vites değil dikkat edersenız:)

BUYRUN; madem teyit etmemi istediniz... 2. sayfada kampanyalı satış fiyatına dikkat... 63,200 TL
Hatamız olduysa affola hakkınızı helal ediniz...

http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media/73/7380-6f03a2.pdf

dorian' Alıntı:
omercan52' Alıntı:
dorian' Alıntı:

BUYRUN; madem teyit etmemi istediniz... 2. sayfada kampanyalı satış fiyatına dikkat... 63,200 TL
Hatamız olduysa affola hakkınızı helal ediniz...

http://www.peugeot.com.tr/media/deliacms/media/73/7380-6f03a2.pdf

hocam araç otomatik vites
6 ileri otomatik 72.900 yazıyor.

69.000 e alıcısı çıkar mı oda ayrı bir konu.

BBNET
Geri