temiz araç kacırmayın

Kodla Büyü
hocam ilanda değişen boya kaza veya hasar kaydı olup olmadığı da belirtilirse daha az rahatsız eden olacaktır.

gamer99' Alıntı:
zaten muhakkak biri çıkıp pahalı demese olmaz
racona ters

:puhaha:
hocam araç vardır en fazla 2-3 gün ilanda kalır, araç vardır 1 hafta boyunca arayan olmaz. eğer kısa zamanda satılması isteniyorsa aracın fiyatının fazla olduğunu örneklerle gösterdim. Hayırlı satışlar dilerim sayın hocama.....

ttalan46' Alıntı:
gamer99' Alıntı:
zaten muhakkak biri çıkıp pahalı demese olmaz
racona ters

:puhaha:
hocam araç vardır en fazla 2-3 gün ilanda kalır, araç vardır 1 hafta boyunca arayan olmaz. eğer kısa zamanda satılması isteniyorsa aracın fiyatının fazla olduğunu örneklerle gösterdim. Hayırlı satışlar dilerim sayın hocama.....
aynen hocam ben araçlarımı hep bir iki günde satarım fiyatı neyse onu veririm pazarlık da vatandaşın gönlü olsun diye yapılır bence

dizzel 1.3 muydu neydi kıslık lastıklerı var araçta hata boya yok 62000 de ilk sahıbınden biz 39.500 e aldık.
hayırlı satıslar

aracın sıfırı ve yeni kasası 48 bin tl. pazarlıkla daha da düşerler sene sonu olduğu için

enjoy plus en full paketi sanırım piyasaya görede anormal fiyat vermemiş. Arabamı satarsam bilisayar öğretmenine vermicem arkadaş anladım bunu :)

BBNET
Geri