Temiz 207, Corsa, Clio 3 HB, Polo arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ftsz63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ftsz63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Hocalarım araç arıyorum. Boya takıntım yok km 100 bini geçmesin hasar kaydı olmasın satılık araçlarınız varsa değerlendirebilirim.

207trendy triptronic.. 70binde.. Ön iki çamurluk, birde arka sol kapı boyalı.. Brc Lpg li, işli.. Siyah.. Son 28bin..

İkinci elde en iyi çözümlerden birisi tanıdıktan geçmişini bildiğiniz oluyor genelde. İnşallah içinize sinen bir araç denk getirirsiniz hocam.

fatihtasoz' Alıntı:
sandikodasi' Alıntı:
207trendy triptronic.. 70binde.. Ön iki çamurluk, birde arka sol kapı boyalı.. Brc Lpg li, işli.. Siyah.. Son 28bin..
İl neresi hocam
model yılı önemli deilmi yani.. nası hocam önerirmisiniz bu modeli... pejo iii değil.. sanayi istiyo vs vs.. çok diyen var.

istanbul38' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
sandikodasi' Alıntı:
İl neresi hocam
model yılı önemli deilmi yani.. nası hocam önerirmisiniz bu modeli... pejo iii değil.. sanayi istiyo vs vs.. çok diyen var.
206 kullandım memnundum hocam çok sorun yaşamadım

tzcn' Alıntı:
İkinci elde en iyi çözümlerden birisi tanıdıktan geçmişini bildiğiniz oluyor genelde. İnşallah içinize sinen bir araç denk getirirsiniz hocam.
saolun hocam buradan varsa güvenirim yakın illerdeyse de gidebilirim hocam

BBNET
Geri