M mesafeli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 710 18 Aralık 2022 #35 Link alabilir miyim hocam. Şimdiden telekkürler
B BayTerapi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 353 18 Aralık 2022 #36 inanin.ozu' Alıntı: Özel mesajlara yolladım hocam Genişletmek için tıkla ... Ben de link alabilir miyim?
inanin.ozu' Alıntı: Özel mesajlara yolladım hocam Genişletmek için tıkla ... Ben de link alabilir miyim?
O ogumceli Üye Mesajlar 15 18 Aralık 2022 #39 Ben de grup linki alabilir miyim hocam? Teşekkürler şimdiden.
B bilisimevliya Üye Mesajlar 2 18 Aralık 2022 #40 iyi günler hocam telegram grubuna katılmak için link gönderebilir misiniz?
bozo Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 429 18 Aralık 2022 #41 link falan gönderdikleri yok.boşuna yazdırıyorlar
A arif.de Üye Mesajlar 6 18 Aralık 2022 #42 Ben de grup linki alabilir miyim hocam? Teşekkürler şimdiden.
diaboluss Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 18 Aralık 2022 #44 bozo' Alıntı: link falan gönderdikleri yok.boşuna yazdırıyorlar Genişletmek için tıkla ... Hocam ozel mesajla gonderiyoruz linki yukarida yazilanlari okusaydiniz keske
bozo' Alıntı: link falan gönderdikleri yok.boşuna yazdırıyorlar Genişletmek için tıkla ... Hocam ozel mesajla gonderiyoruz linki yukarida yazilanlari okusaydiniz keske
bejndar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 19 Aralık 2022 #46 Merhabalar link alabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler
misskinn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 282 19 Aralık 2022 #48 özelden mesaj attım, bende link alabilirmiyim?
I ITSENSEI Site Gezgini Mesajlar 99 20 Aralık 2022 #55 Link++ Bana da gönderebilirseniz sevinirim hocam. teşekkürler.
inanin.ozu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 684 20 Aralık 2022 #57 özel atılan mesajlara öğrenci olmadıkları sürece link atıyoruz sayın hocalarım
asp-php Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,770 20 Aralık 2022 #58 Banada gelmedi, arada kaynamış olabilir. Mümkünse alabilir miyim
cool_06 Site Gezgini Mesajlar 83 25 Aralık 2022 #59 Öncelikle bu güzel uygulamayı düşündüğünüz için tebrik ve teşekkür ederim . Mümkünse davet linki alabilir miyim ? İyi çalışmalar
Öncelikle bu güzel uygulamayı düşündüğünüz için tebrik ve teşekkür ederim . Mümkünse davet linki alabilir miyim ? İyi çalışmalar
subversaa Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 697 25 Aralık 2022 #60 Ben de rica edeyim hocam mümkünse, Telegram gruptaki talebim aralarda görülmemiş olabilir. Hazır kitlere rastladım satışta, yapabilirsem elimizdeki imkanlarla katılırız yarışmaya.
Ben de rica edeyim hocam mümkünse, Telegram gruptaki talebim aralarda görülmemiş olabilir. Hazır kitlere rastladım satışta, yapabilirsem elimizdeki imkanlarla katılırız yarışmaya.