ismail_83 Üye Mesajlar 24 3 Mart 2015 #1 Öğrencilere renk değerlerini verip sonuçları bulmalarını istiyorum. Bazen hangi renkleri yazacağımı düşünmemek için ufak bir kod parçası yazdım. Ev ödevi verirken yardımcı oluyor bana.Belki faydalı olur. Ekli dosyalar Direnç Renk Üretme Örneği.rar Direnç Renk Üretme Örneği.rar 123.7 KB · Görüntüleme: 131
Öğrencilere renk değerlerini verip sonuçları bulmalarını istiyorum. Bazen hangi renkleri yazacağımı düşünmemek için ufak bir kod parçası yazdım. Ev ödevi verirken yardımcı oluyor bana.Belki faydalı olur.
COBOL Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,032 3 Mart 2015 #3 Dirwenç değerini ve özelliklerinin yazılıp Sonuç olarak görsel renk tablosunu veren bir excell sayfası daha iyi olurdu
Dirwenç değerini ve özelliklerinin yazılıp Sonuç olarak görsel renk tablosunu veren bir excell sayfası daha iyi olurdu
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 3 Mart 2015 #4 Windows Xp'de; Ekli dosyalar hata.JPG 12.4 KB · Görüntüleme: 718
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 3 Mart 2015 #6 Tuna54^' Alıntı: Neden hala xp kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla ... Promega'dan selamlar :lol:
Tuna54^' Alıntı: Neden hala xp kullanıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla ... Promega'dan selamlar :lol:
gezegen10 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 934 3 Mart 2015 #7 bende xp kullanıyorum suç mu ki xp kullanmak :mrgreen:
neverjealous Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,531 16 Mart 2015 #10 ismail_83' Alıntı: .net kurman gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam, eline sağlık.
ismail_83' Alıntı: .net kurman gerekiyor hocam Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam, eline sağlık.