gençler fatih projesi kapsamında öğretmenlere Temel Bilgisayar Kursu veriyorum...Cuma günü kursun son günü....elinde bu kursa yönelik sınav soruları olan arkadaşlarım, ekleyebilirler mi :++:
bilo' Alıntı:arkadaşlar her mod
l sonunda sınav yapmak zorundamıyız..yoksa bütün kurs bitince tek sınav yapsak yeterli oluyormu....
hizmetiçi eğitim dairesi başkanlığı sitesinde yayınlanan programlara bakarsanız, yukarıya da aldığım 8. bölümde değerlendirmenin nasıl yapılacağı gayet açık yazıyor.8. ÖLÇME ve DEĞERLENDİRME
• Kursiyerlerin başarısını değerlendirmek amacıyla; faaliyet süresince öğrendikleri konuları içeren bir uygulama sınavı veya en az 20 sorudan oluşan ve tüm konuları kapsayan çoktan seçmeli test sınavı yapılacaktır.
• Başarılı olanlara kurs belgesi (sertifika), başarısız olanlara istemeleri halinde “kursa katılmış ancak başarısız olmuştur” yazısı verilecektir.
bu kurslar fatih projesi kapsamında "Fatih Projesi Hazırlayıcı Eğitim Kursu" adı altında verilmekte. verilen kurs hizmetiçi eğitim kursu olarak değerlendirilmekte.sivayseri' Alıntı:bu kurs halk eğitimlerde açılan kurlarla aynı kapsamda mı açıldı hocam, içerik filan vb.