Telpa Arıza Takip

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ali04

Süper Üye
Süper Üye
Gönderdiğimiz tabletleri
http://servis.telpabayi.com/DeviceCheckStep.aspx adresinden son durumunu görebiliyorsunuz.
Pybs den daha güncel.
Pybs de hiçbir işlem yapılmadı görünen tabletimin tamir edilip kargoya verildiği, kargo tarihi yazıyor.
Imei yazan yere tablet seri nosu yazıp aratmanız yeterli.

arkadaşlar bir öğrencimizin tablet şarj giriş yeri kırılmış şarj olmuyor? garanti kapsamına girer mi?
bir de bu telpanın teknik servisinin tam adresini yazabilir misiniz? nereye göndereceğiz tam olarak?

öğrencim ekran kilit desenini unutmuş. geri yükleme de yapamıyorum. telpaya göndersem böyle küçük bir sorun için alır mı. garantiye girmediği için telpa kabul eder mi?

şarz girişi arızası için garanti harici yazıyor, 56 lira isteselerde göndermeyin, yapıp gönderiyorlar. ben en az 5 tane bu şekilde yaptırdım. bir kere para istediler yatırmadık, hepsini de yaptılar.

adamın dibisin hocam... telefondan ulaşamıyordum kaç zamandır. Şarj girişi için ücret 0 tl yazıyor :+1:

Telpaya 7 mayısta gönderdim imei no yerine tablet seri nosunu yazıyorum ama
hiç bi sonuç gözükmüyor acaba 7 gün olmuş erken mi aramak gerekir mi telpayı?

brkbldk' Alıntı:
Telpaya 7 mayısta gönderdim imei no yerine tablet seri nosunu yazıyorum ama
hiç bi sonuç gözükmüyor acaba 7 gün olmuş erken mi aramak gerekir mi telpayı?
Benimde aynısı oldu. Bir öğrencinin tableti 1 hafta sonra sisteme yansıdı. Anlaşılan o ki aşırı yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Tamire gönderilen tablet sayısı çok fazla anca zaman kalıyor.

sorgulamayı IMEI numarasına seri numarasını yazarak mi yapıyorsunuz acaba benim gönderdiğim tablet için bulunamadı diyor. form numarasına göre yaptığımda başka bir ürün çıkıyor.

teşekkürler
arkadaşlar geçen hafta gönderdiğim tabletlerden bazıları burda görünmüyor kaydı yok diyor
şimdi bu telpa tablet bize gelmedi derse ne yapılacak gelen kargo görevlisine tabletleri teslim ederken seri numaralarına göre tutanak tutturuyormusunuz

dndd' Alıntı:
teşekkürler
arkadaşlar geçen hafta gönderdiğim tabletlerden bazıları burda görünmüyor kaydı yok diyor
şimdi bu telpa tablet bize gelmedi derse ne yapılacak gelen kargo görevlisine tabletleri teslim ederken seri numaralarına göre tutanak tutturuyormusunuz
Tutanak en mantıklısı hocam her türlü ihtimale karşı. Kargo firmasının bu tablet olayını çok önemsemediğini biliyor olmalısınız.

Öğrencilerimin çoğunun şarj girişi bozulmuş. bir kısmı kendi yaptırmaya razı. kendielri mi yaptırsın telpaya mı göndermeliyim. sonuçta kullanıcı hatası deyip onlar da para isterler diye düşünüyorum.

hiç şarj girişi bozulan ya da şarj problemi olan tableti gönderdiniz mi telpaya? ne kadar fiyat istediler?

şarj problemi ulusal bi mesele oldu artık ben sisteme girdim ama tableti almaya gelen yetkili yok aradım ilgileneceğiz dediler bekleyip göreceğiz
bu arada paylaşım için teşekkürler

BBNET
Geri