Telekom Fatura

Kodla Büyü

beyazgolge

Süper Üye
Süper Üye
ağustos ayında internetimi kapatmak için başvuru yaptım tahahütüm bir ay sonrasında dolacağını ve eylül ayı için bedava kullanım hakkı verdiklerini eylül ayında kapattırabileceğimi söylediler. eylül başında modem telefon hepsini söktüm ve iptal için başvuruda bulundum 14 eylül günü iptal işleminiz işleme alınmıştır dendi bende kapatılmıştır dedim. bunun üzerine ekim ayında fatura geldi ve hiç kullanmadığım halde kota aşımı yaptığım söylendi telefon açtım sordum halen hattınız aktif halde dendi kapatılsın dedim ve kapattıklarını söylediler bunun üzerine ibrde kasım ayında fatura geldi aynı şekilde kota aşımından olduğu söylendi. bir kaç telefon görüşmesinden ssonra telekom müdürlüğüne gittim oradada birşey yapamayacaklarını lanet sistemlerinin böyle gösterdiğini söylediler faturaları ödememem halinde icraya düşebileceğim söylendi. bende mecburen faturaları ödedim. ben bu interneti kullanmadığımı nasıl ispat eder ve paramı nasıl geri alabilirim. tşkler

Müdürlüğe dilekçe vermeniz gerekiyor kapatılması için telefon üzerinden kapatılmaz.

HAni güvenlik için kayıt ediyorlar ya tel konuşmalarını dilekçeyle bu konuşmaları iste değilse avukatla istersin. Orda ne konuşmuşsunuz bakarsınız.

Zaten dilekçeyi bayiye verdim.verdikten bir hafta sonra basvunuz isleme alındı diye mesaj geldi bunun üzerine ben kapandığıni düşündüm

benzer bir durum ttnet de değil de birinet te başıma geldi ama ben yaklaşık 1 ay boyunca aradım müşteri hizmetlerini ve kapattım. TTNET te de durumun farksız olduğunuz gördüm(araştırmalar sonucu.) onlara 100 defa kapat diyeceksin anca o zaman kapatırlar fakat tüketici koruma derneğine bir gidin. bir de onlardan görüş alın ayrıca o kaydedilen telefon konuşmaları sizin için bir delil sayılabilir.

hocam işleme alınması ile kapatılması aynı şey değil..Malesef aynı sorunu bende yaşadım..Nakil için başvuru yaptım 1 ay sürdü ben de kesinlikle hiçbir fatura ödemeyeceğimi belirtip dilekçe verdim 2 ay telekoma git gel müşteri hizmetlerini arayıp ağzıma geleni söyledikten sonra..Nihayet kapandı ama yine canımı kurtaramadım.son 18 liralık bir fatura kalmış onu ödedim (kampanyadan yararlandığım için modem parası vs ödemeyeceğim dedim) ttnete bela okudum ve tövbe ettim..

BBNET
Geri