ayse12 Üye Mesajlar 10 1 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar onerebileceginiz bir kamera uygulaması var mı? Android rootsuz cihazlar için?
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,972 1 Nisan 2019 #2 Takip. + Yavaş çekim özelliği olan varsa özellikle
hiboz Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,297 1 Nisan 2019 #4 Root+camera2 api = Google Camera şiddetle tavsiye ederim. Telefona çağ atlatıyor resmen. Tabi sizin telefonunuza uygun olan sürümü bulup indirmelisiniz.
Root+camera2 api = Google Camera şiddetle tavsiye ederim. Telefona çağ atlatıyor resmen. Tabi sizin telefonunuza uygun olan sürümü bulup indirmelisiniz.
ayse12 Üye Mesajlar 10 2 Nisan 2019 #5 Garanti den sorun olursa diye root atmak istemiyorum. Camera 2 Api yi rootsuz etkinleştirmek mümkün değil mi?
Garanti den sorun olursa diye root atmak istemiyorum. Camera 2 Api yi rootsuz etkinleştirmek mümkün değil mi?
E egeli234 Üye Mesajlar 23 2 Nisan 2019 #6 Google kamera uygulaması kullanıyorum portre modu çok iyi celso azevedo internet sitesinden indirebilirsiniz telefonunuza uygun sürümü
Google kamera uygulaması kullanıyorum portre modu çok iyi celso azevedo internet sitesinden indirebilirsiniz telefonunuza uygun sürümü
hiboz Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,297 2 Nisan 2019 #7 ayse12' Alıntı: Garanti den sorun olursa diye root atmak istemiyorum. Camera 2 Api yi rootsuz etkinleştirmek mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla ... Root şart. Bazı garanti firmaları root yapılsa da garantiden çıkarmıyor. Örnek: DELTA
ayse12' Alıntı: Garanti den sorun olursa diye root atmak istemiyorum. Camera 2 Api yi rootsuz etkinleştirmek mümkün değil mi? Genişletmek için tıkla ... Root şart. Bazı garanti firmaları root yapılsa da garantiden çıkarmıyor. Örnek: DELTA