Telefondan anlayanlar bakabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan coook
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

coook

Süper Üye
Süper Üye
Benim için hız ve sadelik ön planda. Ekranda gördüğünüz gibi uygulamalar 5x5 şeklinde yerleştirilmiş. Bunu daha küçük yapabilir miyiz? Yani 8x10 gibi.

Ekli dosyalar

• apps.png
    apps.png
    267.3 KB · Görüntüleme: 1,288
Bu ara yüzde onu yapamazsınız.bu arayüz samsung un touchwiz denilen arayüzü. Ve bu ara yüzde özelleştirme çok sınırlı.hem sadelik hem de hem de özelleştirme istiyorsanız google play den asusun yayınlamış olduğu launcher var onu bi deneyin derim.
Saygılarımla

crscnt61' Alıntı:
Bu ara yüzde onu yapamazsınız.bu arayüz samsung un touchwiz denilen arayüzü. Ve bu ara yüzde özelleştirme çok sınırlı.hem sadelik hem de hem de özelleştirme istiyorsanız google play den asusun yayınlamış olduğu launcher var onu bi deneyin derim.
Saygılarımla

Deniyorum hocam. Teşekkürler.

Telefonunuzun özelliklerini ve modelini bilemediğin için fazla bi yorumda bulamıyorum. Eğer telefonunuz rootlu ise daha farklı şeyler de düşünebilir.

crscnt61' Alıntı:
Telefonunuzun özelliklerini ve modelini bilemediğin için fazla bi yorumda bulamıyorum. Eğer telefonunuz rootlu ise daha farklı şeyler de düşünebilir.

Root'lu değil hocam. Samsung Note 2.

Re: Ynt: Telefondan anlayanlar bakabilir mi?

Launcher denemeyin.
Onlarcasını deneyip kullandım.
Ben herkese en hafif ve en şık olanını tavsiye edeyim.Masaüstü çok şık.İkon boyutları ve dizilimi ayarlanabiliniyor.Bolca icon pack mevcut.Zaten ücretsiz.
SMART LAUNCHER.
Yeni telefonda alsam yine aynısına devam ederim.

Valla tüm launcher ları hemen hemen denedim ama asus launcher daki tadı ve rahatlığı hiç birinde bulamadım.

coook' Alıntı:
crscnt61' Alıntı:
Saygılarımla

Deniyorum hocam. Teşekkürler.

Denedim hocam. Gayet hoş duruyor. Ancak en fazla 5x5 var sanırım. Yanılıyor muyum?

COBOL' Alıntı:
Launcher denemeyin.
Onlarcasını deneyip kullandım.
Ben herkese en hafif ve en şık olanını tavsiye edeyim.Masaüstü çok şık.İkon boyutları ve dizilimi ayarlanabiliniyor.Bolca icon pack mevcut.Zaten ücretsiz.
SMART LAUNCHER.
Yeni telefonda alsam yine aynısına devam ederim.

Dizilimi derken 5x5 yada 6x6 gibi değil mi hocam?

Arkadaşlar cyanogenmod dan güzel bir rom atın telefonunuza. Bu özellikleri istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz:)

vlk4n' Alıntı:
Arkadaşlar cyanogenmod dan güzel bir rom atın telefonunuza. Bu özellikleri istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz:)

3G görüntülü görüşmeyi kullanan biriyim hocam. Maalesef ROM'lar da bu özellik yok.

Asus'un uygulamaları gerçekten beğeniyorum. Sürekli güncelleyerek geliştiriyorlar. Yalnız başlatıcı olarak en çok kişiselleştirme Nova Launcher'da var. Şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım hatta satın aldım uygulamayı.

BBNET
Geri