Telefonda Konuşma Kaydedici

Kodla Büyü

hastasıyız dede 01

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Android için Konuşma Kaydedici program(uygulama) var mı kullanıp ta tavsiye ettiğiniz?

Not: Play Store da birçok uygulama var, ben sizin kullandıklarınızdan tavsiye istiyorum.

belli bir androd sürümünden sonra görüşme kaydediciler çalışmıyor. sadeCe samsungta ülke kodunu hindistan falan yaparsanız o kİlit açılıyor. bayağı uğraştım ama bende realme c55 olduğu için çözemedim. inşallah yapabilen vardır.

Maalesef Android Oreo'dan sonra görüşme kaydediciler çalışmıyor. Çözüm bulan varsa yazsın :)

Xiaomi, poco, redmi telefonlar için çözüm: bootloader kilidi açıldıktan sonra, eu, Endonezya veya Tayvan romu yükleyince Xiaomi nin dahili görüşme kaydedicisi otomatikmen yüklü gelir. Mükemmel bir şekilde çalışıyor.

call recorder bunu kullandım zamanında çok kullanışlı idi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241213_111819_One UI Home.webp
    Screenshot_20241213_111819_One UI Home.webp
    5.3 KB · Görüntüleme: 18
Xiaomi, poco, redmi telefonlar için çözüm: bootloader kilidi açıldıktan sonra, eu, Endonezya veya Tayvan romu yükleyince Xiaomi nin dahili görüşme kaydedicisi otomatikmen yüklü gelir. Mükemmel bir şekilde çalışıyor.
Aman diyeyim hocam telefona rom atmayın!
Gün gelir, banka hesaplarınızın boşaltıldığını görürsünüz.

Ben de Samsung cihazıma aldığım gibi Endonezya romu kurmuştum. Resmi stock rom. Bir şey olmaz. Teknik bilginiz varsa yapın.

BBNET
Geri