Kırık ne kullanıyorsunuz mesela?12 Pro Max 256 gb kullanıyorum gayet memnunum.
Yıllardır android kullanan birisi olarak iPhone’a geçtim gerçekten fark var.
Önceki kullanmış olduğum telefon Poco X3'tü , işkenceymiş.
iOS işletim sistemi aynen android de olduğu gibi her şey kırılıp yükleniyor ben en fazla bundan endişe etmiştim ama sorun yok.
12 Pro Max 256 gb kullanıyorum gayet memnunum.
Yıllardır android kullanan birisi olarak iPhone’a geçtim gerçekten fark var.
Önceki kullanmış olduğum telefon Poco X3'tü , işkenceymiş.
iOS işletim sistemi aynen android de olduğu gibi her şey kırılıp yükleniyor ben en fazla bundan endişe etmiştim ama sorun yok.,
Fark olsun tabi hocam 
Samsung M22 olsun. M52'den daha ucuz. bilginize...Bütçeyi %15 arttırabilirsen hocam Samsung Galaxy M52 5G yi tavsiye ederim. 4 kişiye tavsiye ettim hepsi memnun.
Epey de karşılaştırdım hocam fiyat olarak uygun m22 ama m52 çok daha üstün.Samsung M22 olsun. M52'den daha ucuz. bilginize...
Hiç birisini tavsiye etmem ama illa alacağım derseniz General Mobile belki yüzüne bakılır olabilir diye düşünüyorum. Neden tavsiye etmem derseniz servis yönünden güvenemiyorum. Cihazların hantal kalacağı kısmı da var.İyi Günler Arkadaşlar,
Yerli telefon olarak Casper, Vestel ya da General Mobile markalarından hangisini tavsiye edersiniz? Sizlerin fikri kıymetli...
Teşekkür ederim Hocam.Hiç birisini tavsiye etmem ama illa alacağım derseniz General Mobile belki yüzüne bakılır olabilir diye düşünüyorum. Neden tavsiye etmem derseniz servis yönünden güvenemiyorum. Cihazların hantal kalacağı kısmı da var.
Vestelin hafizası 32 gb civarında ve eski android sürümleri var. Bu cihazı mı kullanacaksınız mesela.
Casper via a40 var en donanımlısı. İşlemcisi 2022 çıkışlı. telefon 2023 çıkışlı.
General Mobile biraz daha güncel ama o fiyatlara başka global markalar daha mantıklı bence.
Teşekkürler Hocam... Fakat yerli marka olması sebebiyle üçünü sormuştum. Sağ olun.NFC özelliği olan,
RAM ve Hafıza en yüksek hangi Samsung alabiliyorsa, onu tercih etsin.
www.n11.com