G gül1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 346 14 Kasım 2019 #1 İyi akşamlar internet sağlayıcımı değiştirdim. Modem ayarları yapılarak Turknete geçiş yaptım. Bilgisayar wifiden nete girerken telefonlarımız bağlanmıyor. Biraz araştırdım ama halledemedim.
İyi akşamlar internet sağlayıcımı değiştirdim. Modem ayarları yapılarak Turknete geçiş yaptım. Bilgisayar wifiden nete girerken telefonlarımız bağlanmıyor. Biraz araştırdım ama halledemedim.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 14 Kasım 2019 #2 Wifi yayın kanalını değiştirmeyi denediniz mi?
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,248 15 Kasım 2019 #4 Telefon ayarlarından wi-fi ağını unut yapıp, baştan şifre ile giriş yaptınız mı?
G gül1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 346 15 Kasım 2019 #6 Modemi resetleyip Turknetten aldığım müşteri no ve şifre ile modem ayarlarını tekrar yaptım. Şimdi bağlantı sağlandı.
Modemi resetleyip Turknetten aldığım müşteri no ve şifre ile modem ayarlarını tekrar yaptım. Şimdi bağlantı sağlandı.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,248 15 Kasım 2019 #7 gül1' Alıntı: Modemi resetleyip Turknetten aldığım müşteri no ve şifre ile modem ayarlarını tekrar yaptım. Şimdi bağlantı sağlandı. Genişletmek için tıkla ... Kesin çözüm
gül1' Alıntı: Modemi resetleyip Turknetten aldığım müşteri no ve şifre ile modem ayarlarını tekrar yaptım. Şimdi bağlantı sağlandı. Genişletmek için tıkla ... Kesin çözüm