Seckinunal
Üye
Telefon önerisi olan var mı arkadaşlar marka fark etmez bütçe en fazla 3500 civarı. Teşekkür ederim
resmi note 8 pro kullanıyorum çok memnunumTelefon önerisi olan var mı arkadaşlar marka fark etmez bütçe en fazla 3500 civarı. Teşekkür ederim
Telefonlar el yakıyor. Allah korusun ama benimkinin başına birşey gelse alacağım telefon olur. Whatsapp belasından da kurtulmuş olurum. Oh kafa rahatNokia 1100 tuşlu telefon. en önemlisi Baş ağrısı yapmıyor. Radyasyon oranı endüşük. şarjı 3 gün gidiyor. F/K oranı yüksek.
telefonlar el yakıyor da, letgo gibi platformlarda sıfır ama garantisiz emei çakılmış Xiaomi cihazlar satılıyor. Ben iki tane Redmi Note 8 Pro aldım. Birini normal garantili resmi yerden diğerini dediğim şekilde cihazlardan. Aralarında 700-1000 civarı fark var. İkisi de aynı şekilde çalışıyor fark yok. Zaten bir yeri kırıldı mı garanti kapsamı dışında oluyor başka arızaları da hep bu düşmelere bağlıyorlar. Vergi adaletsizliğinden dolayı gereksiz yere fazla para veriyoruzTelefonlar el yakıyor. Allah korusun ama benimkinin başına birşey gelse alacağım telefon olur. Whatsapp belasından da kurtulmuş olurum. Oh kafa rahat![]()
@omd hocam bilgiler guncel miTelefonlar el yakıyor. Allah korusun ama benimkinin başına birşey gelse alacağım telefon olur. Whatsapp belasından da kurtulmuş olurum. Oh kafa rahat![]()
Hangi bilgiler@omd hocam bilgiler guncel mi![]()
Nokia 1100 almayı dusunuyorum daHangi bilgiler![]()
benim emektar taş gibi çalışıyor hocam. Değiştirmedik dahaNokia 1100 almayı dusunuyorum da