Telefon Önerisinde Bulunabilir misiniz?

Kodla Büyü

mehmetcicek

Site Gezgini
Mesajlar
35
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim...

1000 ya da 1100 tl ye kadar telefon önerisinde bulunabilir misiniz.

Aradığım başlıca özellikler:

- Dokunmatik ekran.
- Sanal Klavye harici klavye yok.
- Görüntülü Görüşme yapabileceğim.
- Hızlı işlemciye sahip.

Temel olarak bu özellikleri içeren telefon önerilerinden bulunursanız sevinirim. Ben birkaç model buldum ama kararsız kaldım. eve gidince benim bulduğum modelleri yazarım. kullanmış olduğunuz, deneme fırsatı bulduğunuz telefonlardan da önerilerde bulunabilirsiniz. Teşekkür ederim.
 
Kardeşim yakından gördüm ve öneriyorum yenisi çıktı ama pek bir farkı yon GALAXY S 2 SAMSUNG!!!!
Şu an darty de bir kampanya var...
Biraz daha üstüne koyarak alın ve İnşaallah kazasız belasız güle güle kullanın..
Selamlar...
 
iPhone 4s kullanıyorum iki çekirdekli a5 çip canavar gibi alet. Algılama 10 numara donma 0. Jailbreak yaptım popüler oyunları bazı tweakleri ücretsiz indiriyorum 5800 kullanmıştım bir ara dokunmatik telefonlardan soğutmuştu beni.Telefon bana hediye gelmişti 1500 liraya değermi dersen hiçbir telefon değmez..
 
iphone

işlemci kadar onu kullanan işletim sistemine de değer verin..
 
samsung galaxy s2,gücünüz yeterse note derim.Iphone'a bin basar.Tekelleşme gibi bir menfaat derdinde değiller en azından.
 
valla arkadaşlar önerileriniz ve bilgileriniz için tşk ederim ama limit olarak maksimum 1100 lira ayırabiliyorum. kullandığınız telefonlardan memnunmusunuz. memnun olmadığınız özellikleri nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim... www.androidtelefonlari.com dan alışveriş yapan kimse var mı güvenili mi değil mi?
 
Arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum Sony marka telefonlarda xperia serisinde doğrudan hat üzerinden görüntülü görüşme yapabiliyor muyuz. Bir kaç yerde skype, bilmem ne programları aracılığıyla görüntülü görüşme yapabiliyoruz diye okudum. kullanan arkadaşlar varsa yorum alabilir miyim. htc 3d kullanan arkadaş var mı? Fikrini izlenimlerini paylasabilir mi? Galaxy s2 mi htc 3d mi? yoksa daha düşük bir fiyata bir telefon mu karar veremedim. Araştırdıkça kafam karışıyor. Yardım edin lütfen.
 
Arkadaşlar 3 telefon arasında kaldım. htc 3d teknosa da 999 tl. galaxy s2 bedavacim.com da 1200 tl. motorola atrix 950 tl. bu 3 telefonu kullanan var mı arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazar mısınız.
 
mehmetcicek' Alıntı:
Arkadaşlar 3 telefon arasında kaldım. htc 3d teknosa da 999 tl. galaxy s2 bedavacim.com da 1200 tl. motorola atrix 950 tl. bu 3 telefonu kullanan var mı arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazar mısınız.

http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilasti ... alaxy-S-II
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilasti ... alaxy-S-II
http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilasti ... rola-ATRIX
atrix fiyat/performans açısından iyi duruyor, s2 alırsanız gözünüz arkada kalmaz ama alacağınız yer ve garanti koşullarını iyi araştırmak lazım
 
Az önce öğrendim htc ve sonylerde şebeke üzerinden görüntülü görüşme yokmuş. buda gösteriyor ki seçenekler arasından bunları çıkarmak gerek.
 
samsung dışında android işletim sistemli telefonların hiç birisinde şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok.htc lerde var yazıyor ancak onlar da skype gibi programlarla olabiliyor.yani bir işe yaramaz.bu anlamda sadece samsung alınabilir.paranız varsa galaxy s2 tek geçilir her yönden.eğer daha az maliyetli birşey lazımsa galaxy w öneririm...
 
yani htcler on numara telefon ama görüntülü görüşme işini net bilmiyorum samsunga yönel öyleyse galaxy s işini görür bir miktar parada cebinde kalır hatta
 
yaw arkadaşlar www.incehesap.com da biraz daha hesaplı s2 buldum ama site konusunda bir bilgim yok daha önce alışveriş yapanınız oldumu bu siteden güvenilir mi? sorun çıkarır mı? Biraz araştırdım ama sorun yaşayan yok. sizin fikriniz nedir?
 
Geri
Üst