Arkadaşlar tatilde telefonum kırıldı zaten yenileyecektim süreci kısalttı bu durum. Diyorum ki iPhone un 1-2 önceki modelini alsam ama hemen güncellemeleri alamaz elimde kalır diye korkuyorum, son çıkana o kadar para vermek istemiyorum. Benim için şuan en önemlisi kamera kalitesi, malum okullarda çekim yapıyoruz profesyonel kamera vs var ama aynı anda 2-3 organizasyon olduğu oluyor. Şunu da çözemedim şuan kendi telefonumun megapixeli birçok iphonedan iyi ama yine de arkadaşların telefonu çok daha iyi çekiyor. Velhasılı öneriniz varsa sevinirim

Kimseye akıl vermiyorum. Düşüncelerimi söylüyorum. Dikkate alır yada almazsınız sizin bileceğiniz iş.
diyorsanız kesinlikle honor 200 ve 200 pro modellerine bakın. Ben honor 200 aldım kamera, stabilite, pil, hızlı şarj, performans cidden parasını hak ediyor. Ha bütçemi biraz daha zorlayıp 200 pro alsaydım daha muhteşem olurdu ama 30 bin lira vermek istemedim. Xioami alırsanız da redmi serisi almayın kameraları berbat oluyor. Direkt Xiaomi olanından alın derim ama honor'a mutlaka bakın.