telafi eğitimine gerek yoktur yazısı

Kodla Büyü
hocam öyle bir yazıyı burda zor bulursunuz
bence şöyle yapın
tutanaktır
okulumuz ............ dersi öğretmenleri şu gün şu tarihte toplanmış ve şu sınıf öğrencilerinin durumlarını görüşmüştür.
Yapılan görüşmeler sonucunda ilgili yönetmelik maddeleride dikkate alınarak telafi eğitimine gerek olmadığına karar vermişlerdir.
altına imzalarınızı atın müdüre verin.
 
eğer 3308 e tabi öğrencilerin işletmede beceri eğitimi için soruyorsanız, öğrenciler için işyerlerine sene başında verilen ders müfredatının konu konu yazılı olduğu gelişim tablosunun her öğrenci için doldurulmasıveburadaki konuların en az %80'inin tamamlandığının belirlenmesi gerekir. bu evrakta hem işyeri imza kaşesi hem de koordinatör öğretmenin imzası olacak. tüm gelişim tablolarında en az %80 tamamlandı görünüyorsa üste de arkadaşımızın deiği gibi bir tutanak yazılmalıdır.
 
Bir hafta önce idareye bu şekilde bir yazı verdik hocam. Umarım işine yarar.
 

Ekli dosyalar

  • telafi eğitim yazısı.rar
    11.6 KB · Görüntüleme: 169
teşekkürler
g.gif
 
gelişim tablosu olmadan öğrencinin en az %80'ini tamamladığını bilemezsiniz. gelişim tablosu zaten yönetmelik gereği hazırlanmalı ve telafi eğitimine gerek olup olmadığını belirlemeye temel teşkil eder. zaten iş yeri de gelişim tablosunu kaşeleyip imzalar çünkü öğrencinin çalışmaları iş yerinde yapılıyor.
 
Geri
Üst