cat33' Alıntı:Teknosadan ben de soğudum. Haziranda taksitle 4000 TL'ye 47'' tv aldım. Aynı tv şimdi 3000 TL. 3 ayda 1000 TL zarardayım... :verymad:
az değil 1000 tl
cat33' Alıntı:Teknosadan ben de soğudum. Haziranda taksitle 4000 TL'ye 47'' tv aldım. Aynı tv şimdi 3000 TL. 3 ayda 1000 TL zarardayım... :verymad:
tayinci42' Alıntı:cat33' Alıntı:Teknosadan ben de soğudum. Haziranda taksitle 4000 TL'ye 47'' tv aldım. Aynı tv şimdi 3000 TL. 3 ayda 1000 TL zarardayım... :verymad:
o sizin hatanız bence hocam.. teknolojiye bu kadar çok para verilmez ki .. 6 ay içinde fiyatı düşüyor.. 3 yıl içindede eski model oluyor.. bende 1000 tl ye aldım 5 yılda garantili.. 3-5 yıl sonra satıp yine 1000 tl ye o zamanki teknolojiden 4d tv alacağım..![]()
eşim gidip almış, 1000 civarı. hediye olunca soramadımdobra1979' Alıntı:kaç lira verdin hocam elden mi aldın yoksa siteden mi?
+1500yataylimit' Alıntı:Şimdi, neredeyse Teknosa kadar büyük bir firmanın genel müdürüne özel ders veriyorum. Bir keresinde bana şöyle dedi: "Teknosa'nın yüzlerce mağazası var. Bu yüzlerce mağazasında yüzlerce teşhir ürünü var. Sence bu ürünler kime satılıyor?" Siz bir mağazasına bir ürün sorduğunuzda o mağazada yoksa, "falanca mağazamızda var, getirtelim deniliyor". Getirtilen ürün de o mağazada bir taneyse zaten teşhir ürünü olduğu anlamına geliyorSöylediği bana çok mantıklı gelmişti. Dikkatinize sunulur
![]()
hocam bu tip ürünlere outlet ürünü diyorlar zaten ve daha ucuza satıyorlar piyasasına göre. bana satarken outlet ürünü olduğunu belirtmediler...Teachnologist' Alıntı:Bu durumlarla koşulsuz iade başladıktan sonra çok fazla ortaya çıkmaya başladı. Düşünsenize ürünü alıp beğenmedim diyorsun geri veriyorsun. Bu ürünü birine satacaklar sonuçta
Rüzgara Karşı'' Alıntı:hocam bu tip ürünlere outlet ürünü diyorlar zaten ve daha ucuza satıyorlar piyasasına göre. bana satarken outlet ürünü olduğunu belirtmediler...Teachnologist' Alıntı:Bu durumlarla koşulsuz iade başladıktan sonra çok fazla ortaya çıkmaya başladı. Düşünsenize ürünü alıp beğenmedim diyorsun geri veriyorsun. Bu ürünü birine satacaklar sonuçta