Teknoloji kullanım kursu verenler tecrübelerini paylaşbilrmi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jandarma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jandarma

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Fatih projesi kapsamındaki okul öğretmenlerine teknoloji kullanım kursu açmayı düşünüyorum.(eğitmen eğitimi sertifakam var)Açan arkadaşlar başvuruyu nereye yaptılar,30 saatlik kursu kaç günde verdiler,hangi konulara ağırlık verdiler,nelerde zorlandılar paylaşırlarsa memnun olurum

5 günde verdik ancak berbat birşey hele de kendi okuluna veriyorsan.
Naz tuz ediyorlar... Yabancı okuk gibi tavır da takınamıyırsun... Direnç gösteriyorlar. İyidir yararlıdır gibi şeylerle tavlamaya calısıyon. Gencler ve maaşı haketmek için cabalayanlar ilgili... Diğer kategori facia...

Hocam beş günde nasıl verebildiniz. Yani normal öğretim 3 te çıksa üstüne 6 saat biraz fazla olmaz mı

jandarma' Alıntı:
Arkadaşlar Fatih projesi kapsamındaki okul öğretmenlerine teknoloji kullanım kursu açmayı düşünüyorum.(eğitmen eğitimi sertifakam var)Açan arkadaşlar başvuruyu nereye yaptılar,30 saatlik kursu kaç günde verdiler,hangi konulara ağırlık verdiler,nelerde zorlandılar paylaşırlarsa memnun olurum

Okulumuza tahtalar kuruldu. Eğitmen sertifikamız var. Kendi okulumuzda kurs açmak için ne yapmamız gerekiyor. Bilen var mı? İlçeye nasıl bir yazı yazmak lazım.

BBNET
Geri