Sorun yok katılabilirsiniz. Aynı okul aynı şehir bile olmasa olur.Teknofest Yarışmasına baba-oğul (aynı okuldayız) katılabilir miyiz arkadaşlar?
Bu konuda bir sınırlama var mı?
Tamam hocam teşekkürler.Sorun yok katılabilirsiniz. Aynı okul aynı şehir bile olmasa olur.
Tübitak garip hocam. Arkadaşım bir arkadaşına yazdırdı raporu. İmla, yazım kuralları, atıf vs hepsini akademisyen düzenletti. Tübitak yazım uygun değil diye eledi.Tamam hocam teşekkürler.
Klavuzu inceledim ama göremedim.
Tubitak'ta böyle bir kısıtlama olduğu (1.Derece yakını kabul etmiyor.) için emin olamadım.

...Tübitak garip hocam.
Hepsi birbirinden beter hocam. Geçen yıl 84 puanla birinci aşamayı geçen teknofest projemiz sunum aşamasında elendi. bu konuda kısmen haklılık var diyebilirim, öğrencimiz sunumu tam istediğimiz gibi yapamadı prototiple eksiklerimiz vardı vesaire . Bu yıl aynı projeyi geliştirdik, ilaveler yaptık, Daha derinlemesine akademik çalışmaları inceledik, prototipimiz tam çalışıyor. bana göre eksiğimiz yok, kaynakça vesaire tam fakat ilk aşamada 57 puanla elendik . Bu forumda bir başka başlıktan meb kit yarışmaları eleştiriliyor meb robot yarışmaları zaten ortada. Bu proje işi ülke genelinde Her alanda rayından çıkmış durumda .Teknofest daha esnek bu konuda.
Bizimki 87 puanda kalmış işin acı tarafı hakem beğeniyor ama puan kırıyorbu yılki projemizin 41 puanda kalmış, daha da bir şey hazırlamam teknofest için,
iş olsun diye rapor ve şablondan bir puan kırmış 2 puan almışım,
bilişimciden başka acaba o rapora kim daha fazal özen gösteriri.
çok ayağa düştü bu değerlendirici işi,
bir kez deneyap sınavında görev aldığım için SMS ile insanlara ulaşıp değerlendirici olmamızı istediler,
benim o kadar emek verdiğim proje acaba hangi üniversite 1. 2. sınıf öğrencisi tarafından değerlendirildi acaba.