hasanerenn
Site Gezgini
Önce tarihi 1 ay ertelediler. 14 mayısta açıklanacaktı gene de açıklanmadı, ben mi bir şey kaçırıyorum?
Açıklanmış 82 baraj üzerinden 81 almışım, itiraz ediliyorsa edeceğim.Evet bir mail veya açıklamada yok
Takımın iletişim sorumlusuna mail gelmiş, böyle haberimiz olduDuyurular kısmında aciklamiyorlar mi teknofest sayfasinda
İtitaz edebilirsinizAçıklanmış 82 baraj üzerinden 81 almışım, itiraz ediliyorsa edeceğim.
2.67 veya 5.33 nasıl puan vermek anlayamadım. Gerçekten tuhaf.Değerlendiricilerin artık değerlendirmelerine güven kalmadı. İnsan yazdığı ile verdiği puan bu kadar mı tezat olur. 2 engelsiz projemizde 73 ve 76 puan ile elendi. Bunun için itiraz edeceğim fakat bir sonraki süreçte ne olacak kim bilir. Ekli dosyayı görüntüle 76143
Baraj puanı nerede yazmakta
Baraj puanı nerede yazmakta
Kys'ye girin. Projenin karşısında yeni form atandı var. Oradan itiraz dilekçesi örneğini indirip doldurun. Aynı yerden yükleyin pdf olarakitiraz kys'den yapılacak denmiş ancak bir seçenek görünmüyor, süreci daha önceden tecrübe eden varsa bilgi paylaşabilir mi?
Kys'ye girin. Projenin karşısında yeni form atandı var. Oradan itiraz dilekçesi örneğini indirip doldurun. Aynı yerden yükleyin pdf olarak
Hocam itirazlar yarın açılacakmış. Kaç gün süre veriyorlar acaba bunun için bilginiz var mıdır bu konudaitiraz formu sonuçlar açıklandıktan sonraki gün açılıyor sistemde genelde
En fazla 2 yada 3 gün veriyorlar hocam genelde. Zaten ititaz etmeniz 15 dakika falan sürer.Hocam itirazlar yarın açılacakmış. Kaç gün süre veriyorlar acaba bunun için bilginiz var mıdır bu konuda
Değerlendiricilerin artık değerlendirmelerine güven kalmadı. İnsan yazdığı ile verdiği puan bu kadar mı tezat olur. 2 engelsiz projemizde 73 ve 76 puan ile elendi. Bunun için itiraz edeceğim fakat bir sonraki süreçte ne olacak kim bilir. Ekli dosyayı görüntüle 76143
Bizim 2 proje birisi 80, diğeri 81.33 ve başarılı görünüyor. 84'ü yanlış görmüş olmayın.Çevre ve enerji teknolojileri sonuçları açıklandı.75 puanla elendik. Baraj liselerde 84. İtiraz etsek sonuç değişir mi acaba? Hocamın dediği gibi yorumlamada ifadeler olumluyken verilen puan düşük. Motivasyon kırılıyor haliyle
Yanlış mı baktım acaba hocam? 84 diye aklımda kalmış. Ama sonuç olarak başarısız sayıldık?Bizim 2 proje birisi 80, diğeri 81.33 ve başarılı görünüyor. 84'ü yanlış görmüş olmayın.
Birde itirazda belli olmaz. Geçen sene elenen projemiz itiraz sonucu geçmişti ÖDR'yi.
Ekli dosyayı görüntüle 76167
Ben mi yanlış görüyorum acaba diye tekrar tekrar bakıyorum ama başarılı yazıyor.Yanlış mı baktım acaba hocam? 84 diye aklımda kalmış. Ama sonuç olarak başarısız sayıldık?
Teşekkür ederim hocam. Ettik bakalim. Sonuç çabuk gelir inşallah. Artık beklemek de sıktı. Zaten sonuç açıklanma çok uzadı. Bu durum bizi biraz soğuttu proje işinden.En fazla 2 yada 3 gün veriyorlar hocam genelde. Zaten ititaz etmeniz 15 dakika falan sürer.
Hayırlısı olsun hocam. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Az evvel öğrenci mesaj attı hocam çekilebilir miyiz yazılım falan hiç bilmiyorum diye. Konuştum ikna ettim neden fırsatı tepiyorsun yazılım işini hallederiz siz kendinize inanın falan diye.Teşekkür ederim hocam. Ettik bakalim. Sonuç çabuk gelir inşallah. Artık beklemek de sıktı. Zaten sonuç açıklanma çok uzadı. Bu durum bizi biraz soğuttu proje işinden.
Sürekli uzatıyorlar son tarihi . bu sebeple herşey sarkıyor. Düzenli şekilde hareket eden zaten bitirir o tarihe kadar. Amaç işte .... ile rekor katılım sağlandı demekTeşekkür ederim hocam. Ettik bakalim. Sonuç çabuk gelir inşallah. Artık beklemek de sıktı. Zaten sonuç açıklanma çok uzadı. Bu durum bizi biraz soğuttu proje işinden.
Teşekkürler hocamHayırlısı olsun hocam. Ne zaman ne olacağı belli olmaz. Az evvel öğrenci mesaj attı hocam çekilebilir miyiz yazılım falan hiç bilmiyorum diye. Konuştum ikna ettim neden fırsatı tepiyorsun yazılım işini hallederiz siz kendinize inanın falan diye.
İnşallah gönlünüze göre hayırlısı olsun.