S spider23 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,084 Dün 18:15 da #1 Selam; teknofeste üye eklemeye çalışırken; resimdeki bu hatayı alıyorum.TC ve mailleri her girdiğimde bu şekilde çıkıor.
Selam; teknofeste üye eklemeye çalışırken; resimdeki bu hatayı alıyorum.TC ve mailleri her girdiğimde bu şekilde çıkıor.
isikayhan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,934 Dün 18:34 da #2 spider23' Alıntı: Selam; teknofeste üye eklemeye çalışırken; Ekli dosyayı görüntüle 81574resimdeki bu hatayı alıyorum.TC ve mailleri her girdiğimde bu şekilde çıkıor. Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen sisteme kaydedilen ile size verilen e-postalar farklı.
spider23' Alıntı: Selam; teknofeste üye eklemeye çalışırken; Ekli dosyayı görüntüle 81574resimdeki bu hatayı alıyorum.TC ve mailleri her girdiğimde bu şekilde çıkıor. Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen sisteme kaydedilen ile size verilen e-postalar farklı.
Buzkırıcı Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 5,219 Dün 20:44 da #3 Baska bir yere baslik acmayayim dedim. Yarin toplantisini yapacagiz.Yapay Zeka Etik Ekibi nedir?Ne is yapar?Komisyona beni yazmislar.
Baska bir yere baslik acmayayim dedim. Yarin toplantisini yapacagiz.Yapay Zeka Etik Ekibi nedir?Ne is yapar?Komisyona beni yazmislar.