mutlu112' Alıntı:Bende teknik öğretmenim . Ek tazminat bende gözükmüyor. Meslek Lisesinde görev yapıyorum. Acaba bir eksiklik mi var bizim maaşlarda
benim gibi 6/2 si bekar öğretmen var mı ilk defa meslek lisesine geçiş yaptım birkaç soru sormak istiyorum karşılıklı bilgi sahibi oluruz![]()
Mahep de ek tazminat bölümüne ne yazıyoruz. Birde bordroda 146.36 ek tazminat bölümü var.ozkansoft ile hesaplama yaptigimda 146 tl eksik yatmış gozukuyor.
5/1 derce 2010 başlangıç tef mezunu meslek lisesi alan şefi 26000 vergi dilimi.1 cocuk var esim de öğretmen. 3036 yattı rapor vb kesinti yok.tesekkur ederimderece kademeniz ve maaşınızı yazarsanız karşılaştırma yapabiliriz hocam. vergi diliminden muhtemelen bahsettiğiniz fark.
5/1 derce 2010 başlangıç tef mezunu meslek lisesi alan şefi 26000 vergi dilimi.1 cocuk var esim de öğretmen. 3036 yattı rapor vb kesinti yok.tesekkur ederim
Gönderdiğim dilekçeyi ve görüş yazısına göre kendi durumunuzu izah eden yeni bir dilekçe hazırlayınız.Arkadaşlar geçmişe dönük teknik eğitim tazminatımda eksiklik var, dilekçe örneği olan var mı? İlgili madde için istiyorum dilekçeyi
Alamıyor hocamteknik öğretmen ortaokulda çalışıyorsa ücretini alabiliyor mu?
teşekkürler hocamAlamıyor hocam
Normal öğretmenden kastınız şeflik görevi olmayan meslek öğretmeni mi yoksa meslek öğretmeni olmayan öğretmenler mi?meslek lisesinde görev yapan atelye/alan şeflerinin maaşları normal öğretmenden farklı mıdır?