Teknik Eğitim-Fakultesi Mezunu

Kodla Büyü

sleepy67

Üye
arkadaşlar ben teknik eğitim fakultesi mezunuyum.5 yıldır sırasıyla (bilgisayar bölümü olmayan çok programlı lisede 3 yıl+imam hatip lisesinde 1 yıl+imam hatip ortaokulnda 1 yıl çalıştım).bugun okula gelen yazıda bana maaş borcu cıkmıs.2013 senesinde her ay 100 tl fazla almısım.sunu belirteyim 5 yıldırda özel hizmet tazmınatım teknik öğretmen ooldugum için fazla.yani benle aynı baslayan bir eğitim fakultesi öğretmeninden 90 100 tl fazla aldım.şimdi sorum su.bana borc cıkması normalmi.borc cıkarsa 2009 dan beri çıkması gerekmezmi.yoksa bu olay haksızmı.bilişim tek. öğretmeninin özel himet tazminatını fazla alması için bilgisayar bölümü olan okuldamı calısması lazım.

tazminat almak için mesleki ve teknik eğitim veren bir kurumda çalışmanız lazım. ortaokulda tazminat yok hocam.

saolasın.ayvayı yedik.bende cpldeyken niye cıkarmadılar diyodum.cpl listede varmıs.2013de imam haip lisaesine geçtim.2014dede imam hatip ortaokuluna.2013e borc cıkarmıslar.2014ede cıkartırlaar.her ay 100 tl.peki imam hatip lisesine ödeniyormu bu.yada ben bu durumda ne yapabilirim.benim kabahatim ne.cpldeyken alıyodum.aynı devam etmiş.

sleepy67' Alıntı:
saolasın.ayvayı yedik.bende cpldeyken niye cıkarmadılar diyodum.cpl listede varmıs.2013de imam haip lisaesine geçtim.2014dede imam hatip ortaokuluna.2013e borc cıkarmıslar.2014ede cıkartırlaar.her ay 100 tl.peki imam hatip lisesine ödeniyormu bu.yada ben bu durumda ne yapabilirim.benim kabahatim ne.cpldeyken alıyodum.aynı devam etmiş.
hocam senin bi suçun yok ama 2.derecede var aslında.. bordronu korntrol edip yatıyorsa uyarman lazım fazladan almaman gerekirdir. faiz işler maalesef kötü düşündüğün o şeyler başına gelecek..bu meblağı ödetiyorlar.

arkadaşlar sorum su. bu ödenecek kurumlarda meslek lisesi yazıyor.ben 2013 yılında imam hatip lisesindeydim.imam hatip lisesi meslek lisesi altına girermi.burdan 2013u yırtabilirmiyim.

yok hocam sanmıyorum meslek lisesinde meslek öğretmeni olman gerekir tazminat almak için yani o meslek lisesinde bişilim teknolojileri alanı olması lazım diye biliyorum ben. cümle bozuk oldu galiba kusura bakma.

Hocam ben de TEF mezunuyum. Aynı sorun bende de oldu. Fakat tabi ben en başta almadım. O zaman Teknik Lisede çalışmadığım için alamazsın demişlerdi. Şimdi Teknik Lisede çalıştığım için alıyorum.

belirtilen tazminatı almak için meslek lisesinde çalışmanız ve de okulda bilişim alanının olması gerekiyor. bir arkadaşım ticaret meslek lisesine atandı bilişim bölümü olmadığı için geriye dönük para istediler.. ben yıllardır meslek lisesinde çalıştım şimdi anadolu lisesine tayin oldum ilk iş maaşımdan 110 TL düşürmek oldu yoksa ileride faizli bir şekilde geri alıyorlar..
Özetle; TEF mezunu bir arkadaşın özel hizmet tazminatı alması için: bilişim alanının olduğu bir meslek lisesinde çalışıyor olması gerekiyor.. alan yoksa tazminat da ödenmiyor..

hepinize tesekkür ederim.ödeyecez artık.benim hatamda var.inşallah mal müdürlüğü hepsini bi anda ödiycen demez.

BBNET
Geri