Tekin: Öğretmenleri mülakatla işe alacağız!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
'' Cevaplarım taslak metin üzerinden olacak. Faaliyetleri sona eren özel dershane ve etüt merkezlerinde belli bir süre sigortalı olarak çalışan eğitim personeli, belli bir yaş sınırını geçmemiş olmak kaydıyla, KPSS sınavına girmeksizin mülakat süreci sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı'nda istihdam edilebilecek. Böylece hem olası mağduriyetlerin önüne geçilecek hem de bu kurumlarda çalışan eğitimcilerin tecrübelerinden okullarda istifade edilecek.''

çok ilginç ! anladığım kadarıyla bu demek oluyor ki dersanelerden çalışan öğretmenler sınava girmeden MEB bünyesinde çalışacak ...

bence iyi olur serserinin anarşistin, zararlı mahlukatların öğretmen olmasından iyidir.
sınavda serseri, devlete zararlı tipler de gayet iyi çalışarak barajı geçip rahatlıkla öğretmen olabiliyor çünkü.
herkes üstüne alınmasın anlayan anladı .
anlamayanlarda ilerleyen yıllarda kurum değiştirdikçe gördükleri tiplere bakınca ne dediğimi çok iyi anlayacaklardır.
hatta bu mulakat sistemini şöyle yapmalılar önce mulakat yapılsın sonra el yazısıyla klasik bir sınav bunları geçenlerde kpss ye girsin sıralamaya tabi olsun.

bbnet02
senin kafan iyi galiba...korkmadan söyle kimmiş o it köpek...öyle boş atma burda..

öyle yapmazlarsa cemaat nasıl susacak. hem öyle bir yapacaklar ki bizler ikinci sınıf öğretmen olarak kalacağız dersaneden gelenlerin yanlarında.

furkanhoca' Alıntı:
'' Cevaplarım taslak metin üzerinden olacak. Faaliyetleri sona eren özel dershane ve etüt merkezlerinde belli bir süre sigortalı olarak çalışan eğitim personeli, belli bir yaş sınırını geçmemiş olmak kaydıyla, KPSS sınavına girmeksizin mülakat süreci sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı'nda istihdam edilebilecek. Böylece hem olası mağduriyetlerin önüne geçilecek hem de bu kurumlarda çalışan eğitimcilerin tecrübelerinden okullarda istifade edilecek.''

çok ilginç ! anladığım kadarıyla bu demek oluyor ki dersanelerden çalışan öğretmenler sınava girmeden MEB bünyesinde çalışacak ...
önceden soruları çaldırıyorlardı, şimdi alalen torpil yapacaklar sanırım.

sahrak' Alıntı:
furkanhoca' Alıntı:
'' Cevaplarım taslak metin üzerinden olacak. Faaliyetleri sona eren özel dershane ve etüt merkezlerinde belli bir süre sigortalı olarak çalışan eğitim personeli, belli bir yaş sınırını geçmemiş olmak kaydıyla, KPSS sınavına girmeksizin mülakat süreci sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı'nda istihdam edilebilecek. Böylece hem olası mağduriyetlerin önüne geçilecek hem de bu kurumlarda çalışan eğitimcilerin tecrübelerinden okullarda istifade edilecek.''<br sab="826"><br sab="827"><br sab="828">çok ilginç ! anladığım kadarıyla bu demek oluyor ki dersanelerden çalışan öğretmenler sınava girmeden MEB bünyesinde çalışacak ...
<br sab="829">önceden soruları çaldırıyorlardı, şimdi alalen torpil yapacaklar sanırım.

çok yaşa emi sen ağzımdan lafı aldın ;) Hak hukuk bilmeyen adam lar zaten çalıyorlardı soruları şimdi ona gerek kalmadı direk kadroya alınacaklar .
zaten şimdi bas bas bağıran dershane sahipleri zamanında okyanus ötesinden emir gelmemiş miydi arkadaşlar gecebılırlerse meb e gecsınler dıye sımdı ne dıye saga sola cıglıklar savuruyorlar ki

torpil nereye kadar..ama mahkemeler sonuna kadar açık 250bin aday öğretmen için

mülakatın amacı devlete alacaları öğretmenleri mümkünse cemaatten olmasın mantığıdır. cemaat yüzünden bir çok dersanelerde mağdur oldu.

BBNET
Geri