H haluk_erdeger Aktif Üye Mesajlar 108 17 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar 10 adet 6. sınıfımız var ben ve diğer arkadaşlar sınıflardan birine not girişi yapamıyoruz çözüm yolu önerir misiniz ?
Arkadaşlar 10 adet 6. sınıfımız var ben ve diğer arkadaşlar sınıflardan birine not girişi yapamıyoruz çözüm yolu önerir misiniz ?
*Vendetta* Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 734 17 Ocak 2015 #4 Öğrencilerin seçmeli dersleri tam olarak tanımlanmış mı? Bence seçmeli derslerdedir problem...
agamuratcelebi Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 906 17 Ocak 2015 #5 seçmeli ders fazla veya aynı ders iki kez seçildiği için oluyor. idare e okul şifresi ile girilip , oradan öğrenci seçmeli derslerini temizle yapılıp tekrar öğrencilere seçmeli dersler tanımlanacak.
seçmeli ders fazla veya aynı ders iki kez seçildiği için oluyor. idare e okul şifresi ile girilip , oradan öğrenci seçmeli derslerini temizle yapılıp tekrar öğrencilere seçmeli dersler tanımlanacak.
H haluk_erdeger Aktif Üye Mesajlar 108 18 Ocak 2015 #6 Teşekkürler ders notu girişi ile tek tek hallettim arkadaşlar.