nese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar. netsupport da böyle bir ayarlama yapılabilirmi? exe dosyalarına izin vermek istemiyorum. sadece 1 tane exe dosyasının flashda çalışmasına izin vermek istiyorum
hocam nasıl biraz ayrıntılı bilgi verebilirimisinizyataylimit' Alıntı:nese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar. netsupport da böyle bir ayarlama yapılabilirmi? exe dosyalarına izin vermek istemiyorum. sadece 1 tane exe dosyasının flashda çalışmasına izin vermek istiyorum
Bu söylediğinizi ebeveyn denetimleri ile yapabilirsiniz.
hocam program mı yüklemek lazım. netsupport ile açamazmıyızzzeytinci' Alıntı:http://www.sordum.org/8486/simple-run-blocker-v1-2/
Pencerenin üst kısmında bulunan açılır listeden "1-block all except the list below" seçeneği seçilir.
Alt kısma + düğmesi veya sürükle bırak yöntemi ile uygulamalar eklenir.
Çark düğmesinden "restart explorer" komutu verilir.
Artık sadece listede ekli olan uygulama çalışır.
nese1982' Alıntı:hocam nasıl biraz ayrıntılı bilgi verebilirimisinizyataylimit' Alıntı:nese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar. netsupport da böyle bir ayarlama yapılabilirmi? exe dosyalarına izin vermek istemiyorum. sadece 1 tane exe dosyasının flashda çalışmasına izin vermek istiyorum
onu mu kast ettiniz hocam. ben netsupport yüklü tahtada netsupport tarafından engellenen exe uzantılı dosyalar için sormuştum. suan evdeyim deneyemiyorum. bu yöntem ile oluyomu?yataylimit' Alıntı:nese1982' Alıntı:hocam nasıl biraz ayrıntılı bilgi verebilirimisinizyataylimit' Alıntı:nese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar. netsupport da böyle bir ayarlama yapılabilirmi? exe dosyalarına izin vermek istemiyorum. sadece 1 tane exe dosyasının flashda çalışmasına izin vermek istiyorum
Hocam Denetim Masasındaki Ebeveyn Denetimleri kısmına girip incelediğiniz halde mi yapamadınız yoksa hiç incelemeden mi bilgi istiyorsunuz? Ona göre anlatacağım da![]()