Tek şerit mi çift şerit mi

Kodla Büyü
Hocam, şerit yönüne değil, yolun bölünmüş olup olmadığına bakılır. Öcelikle yolda levha, tabela ışık polis var mı ona bakılır yoksa eğer:

bölünmüş yoldan gelen araçlar, kavşağa önce giren araçlar önce geçer. Bunlar yoksa sağımızdakine yol veririz.

Hocam sanırım bölünmüş yol ozaman orası ozaman sağda olan araç oydu ben solda kalıyordum ancak ben ondan daha önce girmiştim yola offf ne karmakarışık işler:)

Ama herkesin aklında bulunsun sabahtan ber aramadığım yer kalmadı cevap aynı ÖNEMLİ OLAN RESİMLER DEĞİL TUTANAKTIR. Haklı iken suçu kabul ettiyseniz kimse de niye ettin demez:)

Allahım deliricem çıldırıcam halksigortadan gelen mailde kendilerine Dumankaya otomotiv Tuzla şubesi tarafından resimlerin TRAMER raporundan sonra iletildiği bu nedenle sonucun yanlızca tutanağa göre belirlendiği resimlerin değerlendirmeye alınmadığı yazıyor ölüyimmi öldüreyimmi ben şimdi.

Sonunda adalet yerini buldu arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşayanlar varsa SİSBİS sistemini kullanabilirler, %0 kusur oranı verdi tramer Sisbis sayesinde

Enterprise' Alıntı:
Sonunda adalet yerini buldu arkadaşlar aynı sıkıntıyı yaşayanlar varsa SİSBİS sistemini kullanabilirler, %0 kusur oranı verdi tramer Sisbis sayesinde
odaki ne ki ya hocam açıklarmısın.
salakları incelterek silip beynini işletme sistemi gibi bişeymi

Forumda bir arkadaş açmıştı Hocam tramer.org.tr sitesinin sağ tarafında SİSBİS(Sigorta Sahtekarlıklarıyla Mücadele) diye br bölüm var orası.

BBNET
Geri