Tehlikenin farkında mısınız?

Kodla Büyü

hayalcisuat

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bu BTR işi daha çok su götürür.!
Değerli branşdaşlarım; uyanıp toplu bir tepki göstermezsek, yarın sonumuzun ne olacağı belli değil. lütfen diyorum artık kendimize gelip, ne yaptığımızın farkında olalım.
Bütün bunlara neden katlanıyorsunuz?
-Hangi öğretmen, bizler kadar mesai yapıyor?
-Hangi öğretmen, bizler kadar hor görülüyor?
-Hangi öğretmenin meslekteki yeterliliği görev yaptığı kuruma göre değişiyor.?
-Hangi öğretmen, öğrenciler tarafından bu kadar değersiz görülüyor?
-Hangi öğretmeni dersleri müdürün iki dudağı arasında?
..........
.........

sizler de biliyorsunuzki, bu maddeler çoğaltılabilir.

sizlerden bunları tekrar düşünerek toplu tepkiye katılmanızı rica ediyorum.
tepkimizin ne olacağını aramızda konuşup tartışabiliriz, derneğimiz bu konuda destek verirse çok iyi olur.
örneğin;
- BTR den toplu istifa etmek (işlemesi zor ama etkili olur)
- 2.dönem görevlendirme istememek (en etkilisi bu olur diye düşünüyorum)
.......... (başka öneriler)

hadi arkadaşlar, silkininde kendinize bi gelin...

en etkilisi aynı gün tüm btr lerin istifa dilekçesi vermesi ama bizim camiada bu olmaz, aslında artık bizim camiaya gram güvenim kalmadı ne halimiz varsa görelim.

patari' Alıntı:
en etkilisi aynı gün tüm btr lerin istifa dilekçesi vermesi ama bizim camiada bu olmaz, aslında artık bizim camiaya gram güvenim kalmadı ne halimiz varsa görelim.
hocam herkesin destek vereceğini bende düşünmüyorum. ama her ilden 20-30 kişi bile yeter kanımca...

(100 çok oldu değiştim :))

Bosver hocam.al maasini,iyi ders ver,al milletin duasini.
o fark yaratan ogretmenlerden DAHA COK farklar yarattim koylerde.kimse beni yilin ogretmeni secmedi.odam da simdi kanada resimleri var

Buzkırıcı' Alıntı:
Bosver hocam.al maasini,iyi ders ver,al milletin duasini.
o fark yaratan ogretmenlerden DAHA COK farklar yarattim koylerde.kimse beni yilin ogretmeni secmedi.odam da simdi kanada resimleri var
hocam bende onu diyorum, yakında "iyi ders verecek" bir dersimiz kalmayacak :)

Kalmasim.maasin da elden gidecek degil ya.ben sinifciyim oyun satarim format atarim cts calisirim o ek dersi alirim.ki siz hayli hayli yaparsiniz

hayalcisuat' Alıntı:
Bu BTR işi daha çok su götürür.!
Değerli branşdaşlarım; uyanıp toplu bir tepki göstermezsek, yarın sonumuzun ne olacağı belli değil. lütfen diyorum artık kendimize gelip, ne yaptığımızın farkında olalım.
Bütün bunlara neden katlanıyorsunuz?
-Hangi öğretmen, bizler kadar mesai yapıyor?
-Hangi öğretmen, bizler kadar hor görülüyor?
-Hangi öğretmenin meslekteki yeterliliği görev yaptığı kuruma göre değişiyor.?
-Hangi öğretmen, öğrenciler tarafından bu kadar değersiz görülüyor?
-Hangi öğretmeni dersleri müdürün iki dudağı arasında?
..........
.........

sizler de biliyorsunuzki, bu maddeler çoğaltılabilir.

sizlerden bunları tekrar düşünerek toplu tepkiye katılmanızı rica ediyorum.
tepkimizin ne olacağını aramızda konuşup tartışabiliriz, derneğimiz bu konuda destek verirse çok iyi olur.
örneğin;
- BTR den toplu istifa etmek (işlemesi zor ama etkili olur)
- 2.dönem görevlendirme istememek (en etkilisi bu olur diye düşünüyorum)
.......... (başka öneriler)

hadi arkadaşlar, silkininde kendinize bi gelin...
:+1:

aslında fatih projesinin bizler olmadan yürüremeyeceğini göstermeliyiz. özellikle norm sorunumuz biran önce çözülmelidir. 2. dönem btr'den toplu istifa çok mantıklı. özellikle fatih projesi gelmiş anadolu liselerinde çalışanlar istifa etse(zaten oradaki arkadaşlarımızın çoğunluğu görevlendirmedir). meb norm vermek zorunda kalır. tek sorun birlikte hareket etmek

Hocam diğer branşlarda da sorunlar var. (Bizdeki kadar çok olmasa da)

Çocukların netleri düşük diye bir öğretmeni emekli ettiler, (baskı).

Toplu eylem yapmak çok zor.

İçinde bulunduğumuz ortama, okula, çevreye, idareye, öğretmenlere göre tavır almayı bilmeli yüzsüzlerin üstümüze çıkmasını engellemeliyiz.

TEk tessellim öğrencilerime birşeyler kazandırabildiğimi bilmek.

gerisinin koy, .. . .'ne.

Daha tepki verelim dendiği andan itibaren itirazlar başladı. Boşverin ne gerek var diye. Gerek yok tabi bazıları halinden memnun bazıları değil. Ama bu demek değilki memnun kişiler her zaman bu şekilde devam edecek. Bende çok memnundum görevlendirildiğim okuldan ve kendi okulumundan. Bu halde yeni görevlendirilmelerde maaşımın düşeceğini bildiğim halde istemedim ve BTR çıkmadı. Ben halimden memnun olduğum halde yaptım bunu ama tepkim bireysel kaldı tabiki. Görev isteyenlere kızmıyorum tabiki belli ihtiyacı var herkesin ama çaba sarf etmeden bişeylerden feragat etmeden bu su yolunda akar ve hep böyle şikayet etmekle yetiniriz. Aslında okulların açık kalması da bi tepkidir. İkinci taleplerde dolacak bi anlam ifade etmeyecek

Arkadaşlar çoğumuz malesef halimizden memnunuz bu gözüküyor.Bizim olayın en kısa yoldan çözümü btr ama oda belirsiz .çalışma saati vs..
yeğitekteki arkadaşlar bizi düşünmediği sürece sıkıntılar artacak.
Ayrıca bu böte sohbetleride hikaye...

Kara Kule 61' Alıntı:
Arkadaşlar çoğumuz malesef halimizden memnunuz bu gözüküyor.Bizim olayın en kısa yoldan çözümü btr ama oda belirsiz .çalışma saati vs..

Benim açık fikrim görevlendirme olayı hiç bir zaman çözüm değildir. Düşünün hangi öğretmen ek ders almak için 6 aylık görevlendirmelere mağruz kalıyor. Ayrıca işin tuhaf tarafı da şu biz BTR görevlendirme olsa da olmasa da Bt Rehberliği görevini yapıyoruz. O yüzdeb zaten yaptğımız bir iş içinde ayrı bir görevlendirme gerektirmesi çok manidar bir durum. O yüzden kendi açımdan görevlendirme istemedim ama bir kaç kişi ile ne kadar etki getirir bilmiyorum.

capu' Alıntı:
Kara Kule 61' Alıntı:

Benim açık fikrim görevlendirme olayı hiç bir zaman çözüm değildir. Düşünün hangi öğretmen ek ders almak için 6 aylık görevlendirmelere mağruz kalıyor. Ayrıca işin tuhaf tarafı da şu biz BTR görevlendirme olsa da olmasa da Bt Rehberliği görevini yapıyoruz. O yüzdeb zaten yaptğımız bir iş içinde ayrı bir görevlendirme gerektirmesi çok manidar bir durum. O yüzden kendi açımdan görevlendirme istemedim ama bir kaç kişi ile ne kadar etki getirir bilmiyorum.

4 senedir istemedim formatörlük. 5 okul bile gezdim.. ne oldu? çok yıprandım
artık bu sene çalışma saatleri ve bazı maddeler düzelince istedim.
bizim branşta tehlike devam ediyor tabi. şimdi de bt sınıfları dağıtılacak ve btr den de olacağız. fatih tüm okullara ne zaman gelecek gelse bile bizi ne yapacaklar... bir sürü sorun.
bizim için bt sınıfları kapatılmasın ve derslerimiz gitmesin zorunlu olsun. en iyi seçenek bu.
ya da kadrolu btr(gerçi tamirci olmak istemiyorum sürekli ama isteyen arkadaş çok)

zilal' Alıntı:
4 senedir istemedim formatörlük. 5 okul bile gezdim.. ne oldu? çok yıprandım
artık bu sene çalışma saatleri ve bazı maddeler düzelince istedim.
bizim branşta tehlike devam ediyor tabi. şimdi de bt sınıfları dağıtılacak ve btr den de olacağız. fatih tüm okullara ne zaman gelecek gelse bile bizi ne yapacaklar... bir sürü sorun.
bizim için bt sınıfları kapatılmasın ve derslerimiz gitmesin zorunlu olsun. en iyi seçenek bu.
ya da kadrolu btr(gerçi tamirci olmak istemiyorum sürekli ama isteyen arkadaş çok)

Güzel bir ders planı hazırlanıp Word,excel, powerpoint den bahsetmiyorum. Dersler zorunlu hale getirilmeli. Tamirci olarak çalışmayı bende istemiyorum. Hindistan Bilgisayar programcılığında dünya da lider konuma oynuyorsa bunu sağlayan bilgisayar derslerini kaldırmaları değildir.

BBNET
Geri