Tefbis - Hane Halkı Eğitim Harcamaları Anketi (Yardım)

Kodla Büyü

aysegul_

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hatırlarsanız geçen yıl sonunda eğitim harcalamalarıyla ilgili her öğrenci için doldurulması gereken bir anket vardı. Şimdi o anketlerin hangi öğrenciler için doldurulup, hangi öğrenciler için doldurulmadığını öğrenmem gerekiyor. Ama sistemde maalesef bunu kontrol edebileceğimiz bir bölüm bulamadım.

Bunu öğrenmenin bir yolu var mı?

hocam geçen sene doldurduk kaydettik bu sene tefbisten giriyoruz listeleme menüsünün altında anketlerin hepsi boş görünüyor. ben mi yanlış yerden bakıyorum? başka link varmı?

KeRASuS_28' Alıntı:
hocam geçen sene doldurduk kaydettik bu sene tefbisten giriyoruz listeleme menüsünün altında anketlerin hepsi boş görünüyor. ben mi yanlış yerden bakıyorum? başka link varmı?

yanlışlık sizde değil hocam sistemde.Bir öğrencinin anketini doldurup gönder dediğinizde ve tekrar aynı öğrencinin şifresiyle girdiğinizde anket boş görünüyor.Zaten o yüzden geçen yıl hangi öğrencilere yapılmış, hangilerine yapılmamış göremiyoruz. Görmenin bir imkanı da yok gibi...

Benim görev yaptığım okulda bir öğrencinin bile bilgileri işlenmedi. Bakalım bir soruşturma bakliyorum. Ama nasıl olur bilmiyorum. Müdür bana boş bir şablon hazırla dedi hazırladım. Bu dönem ekim ayında öğrencilere dağıttı ve topladı. Sisteme giriş yapacağı zaman gördü ki sistem kapanmış.

BBNET
Geri