D donmezas Aktif Üye Mesajlar 181 28 Aralık 2011 #1 Arkadaşlar 2 gündür tefbis açılmıyor.siz girebildiniz mi?
muratbedel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 411 28 Aralık 2011 #2 2 gün önce girmiştik ama şimdi bilmiyorum. idare den ses gelmediğine göre işleri ya bitirdiler yada girmediler.
2 gün önce girmiştik ama şimdi bilmiyorum. idare den ses gelmediğine göre işleri ya bitirdiler yada girmediler.
B BTR_CAN Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 500 28 Aralık 2011 #3 donmezas' Alıntı: Arkadaşlar 2 gündür tefbis açılmıyor.siz girebildiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Gecenin 3'ünde bile 15000 kullanıcı vardı. İdarecilerimiz gece bile çalışıyor. Maşallah.
donmezas' Alıntı: Arkadaşlar 2 gündür tefbis açılmıyor.siz girebildiniz mi? Genişletmek için tıkla ... Gecenin 3'ünde bile 15000 kullanıcı vardı. İdarecilerimiz gece bile çalışıyor. Maşallah.
F farukdogu Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 309 28 Aralık 2011 #6 kocaeli deyim ev sabah akşam istediğim satte girip işlem yapabiliyorum. ama arada sistemden atıyor. 10-15 dakika içinde geri geliyor.
kocaeli deyim ev sabah akşam istediğim satte girip işlem yapabiliyorum. ama arada sistemden atıyor. 10-15 dakika içinde geri geliyor.
D donmezas Aktif Üye Mesajlar 181 28 Aralık 2011 #7 ya ben okuldayım.özel hat kullanıyorum.halen giremedim
D Dijital_Dünya Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,250 28 Aralık 2011 #8 şu an sıkıntı var biz türk milleti işimizi neden hep sona bırakıyoruz acaba idareci olsam zamanında griiş yaparım valla hayır sonra sıkıntıyı biz çekiyoruzzz.
şu an sıkıntı var biz türk milleti işimizi neden hep sona bırakıyoruz acaba idareci olsam zamanında griiş yaparım valla hayır sonra sıkıntıyı biz çekiyoruzzz.