tefbis anketleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acer50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

acer50

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bu tefbis anketlerini biz internette nereden görüyorduk, her sene girmemiz gerekiyor mu bu anketleri, idareciler değişti, bu sene girip girmediğmizi bilemiyoruz, öğretmenlerde hatırlamıyor(o kadar çok anket girdik ki bu sene), nasıl kontrol edeceğiz bulamadık. Ayrıca bu tefbis anket girişleri idarecilerin işi mi yoksa, sınıf öğretmenlerine mi vermek lazım_?

normalde idare yapması lazım ama okul büyükse idare için zor olabilir her öğretmene kullanıcı tanımlayıp gerekli yetkilendirmeler ile öğretmenler yapabilir
okullar modülü içinde sol tarafta hane halkı anket
okullar modülü yukarıda görünmüyorsa ana kullanıcı şifresi ile eklenmesi gerekli

GÖREMEZSİN HOCAM ÖYLE BİR EKRAN HİÇ OLMADI VE OLMAYACAKTA:):):)

şimdi ben okulun şifresi ile giriyorum tefbis e, okullar modülündeyim ama orada solda hane halkı anketi göremiyorum, eklemeyi buradan nasıl yapacağız?

ok, kendimi tanımladım tekrar, girdim, anket öğrenci listesine tıkladım, oradan hane halkı eğitim harcamaları, aşağıya bi liste açıldı, sorun şimdi burada, bunların anketlerinin girilip girilmediğini ben nasıl anlayabilirim? bu öğrenciler neye göre sıralanıyor, beni bi aydınlatan olsa, piyangodan kazandığım ikramiyenin yarısını ona verecem :mrgreen:

oradaki listede öğrencilerin başında anket no var
google amcaya yaz hane halkı anketi diye açılan yerde anket nolarını kontrol et çok oldu yapalı google dan sonrasını çözersin

whisper4141' Alıntı:

söz :)

whisper4141' Alıntı:
oradaki listede öğrencilerin başında anket no var
google amcaya yaz hane halkı anketi diye açılan yerde anket nolarını kontrol et çok oldu yapalı google dan sonrasını çözersin

şimdi listeleri gördüm, anket noları da var tamam, kontrolünü hangi siteden yapacağımı anlayamadım :roll:

NOT: bu son sorum, yine anlamazsam banane artık, kim ne uğraşırsa uğraşsın

BBNET
Geri