tef mezunu olup ortaokullarda çalışmak?

Kodla Büyü

diamond_s

Site Gezgini
Mesajlar
33
merhaba arkadaşlar ben tef mezunuyum daha önce meslek lisesinde çalıştığım için 20+24 saat derse giriyor ve maaş tazminatımı alıyordum su an ortaokula atandım ve bu konuda muallak var sanırım ben normal branş öğretmeni gibi 15+15 derse girip tazminat almayacak mıyım yoksa mezun olduğum okul baz alınarak teknik öğretmen değerlendirilerek tazminat devam ettirilip ders saatim ona göre mi düzenlenecek bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim
 
Tazminat diye birşey yok ortaokullarda.15+15 alırsın. Yani sınıfında olursa 20 saat ek ders alırsın.
 
Sanırım bahsettiğiniz şu 85 puan 100 puan muhabbeti. Ben de TEF mezunuyum, bu sene ortaokulda çalışacağım. Özel hizmet tazminatıyla ilgili yönetmeliğe baktığımda 85 puan ile çarpılacağı açık. Zira forumda başka konularda da tazminatın bu şekilde olacağı şeklide yazılar yazılmış.
 
Merhabalar, öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Meslek lisesinden sonra ortaokul biraz garip gelecektir ama hayat işte bazen zorunlu oluyoruz. Özel hizmet tazminatı alamadığın için maaşından yaklaşık 100 lira gibi bir kaybın olacak ve diğer branş öğretmenleri gibi 15 saat maaş karşılığın olacaktır. En fazla 18 saat ek ders alıp 6 saatte egzersiz yapabilirsin. İyi günler dilerim.
 
hocam ben meslek lisesinden anadolu lisesine atanmıştım eş durumundan geçen yıl.
meslek lisesinde iken aldığım özel hizmet tazminatını bizim dingil memur ve meb memurları farketmemiş ve 9 ay boyunca almaya devam etmişim.
ben bunu biliyordum aslında ve uyardım adamları. ama damlar tınlamadılar.
9 ay sonra meb den biri farketmiş
bana 935 tl geri ödeme çıkardılar
şimdi ödüyorum haala.
velhasılı kelam: özel hizmet tazminatını alamayacan maaş karşılığın 15 saat ful derse girersen veya btr olursan alacağın ekders aylık 72 saat.
 
diamond_s' Alıntı:
çok saolun arkadaşlar kesin tazminat alamıyorum 15 saat karşılığı derse giriyorum deil mi?
Aynen öyle hocam.. Zaten orda tazminat atelyeden dolayı kaynaklanıyor.. Atelyede görev almıyorsanız tazminatta yok.. :)
 
saolun arkadaşlar bende o yüzden sürekli araştırıyorum çünkü meb tazminatı verirken baya zorluyor ama alırken hiç zorlanmadan alıyor
 
bugün memur bana ortaokulda olmama rağmen sende alabiliyorsun dedi sonra ben alamıyorum dediğimde bu ay al bakalım olmadı öbür ay problem çıkarsa tekrar yatırırsın dedi :?
 
diamond_s' Alıntı:
bugün memur bana ortaokulda olmama rağmen sende alabiliyorsun dedi sonra ben alamıyorum dediğimde bu ay al bakalım olmadı öbür ay problem çıkarsa tekrar yatırırsın dedi :?

işbilmez olursa bi adam böyle olur işte
alma hocam o parayı
git milli eğitimdeki memurlara söyle onlar yapsın
 
Geri
Üst